Οι ερμηνείες που έχουμε ξεχωρίσει στις φετινές ελληνικές σειρές
Αυτές είναι οι ερμηνείες που ξεχωρίζουν στις καινούριες ελληνικές σειρές.

Όπως έχουμε πει ξανά εδώ, η ελληνική μυθοπλασία φαίνεται να έχει βρει και πάλι τα πατήματά της και να μπαίνει σε μία καινούρια εποχή. Αυτή η τηλεοπτική σεζόν έχει αρκετές νέες παραγωγές και σειρές για όλα τα γούστα. Από κωμωδίες μέχρι αστυνομικά δράματα και δράματα εποχής. Όπως είναι φυσικό, όμως, κάποιοι από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις σειρές αυτές έχουν ξεχωρίσει.

Ο τρόπος που αποδίδουν τους χαρακτήρες τους στην οθόνη, αλλά και το δέσιμο με το περιβάλλον της σειράς τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν. Και γι αυτό, είπαμε να κάνουμε μία λίστα με τις ερμηνείες που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος.

Έλλη Τρίγγου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Νικηφόρος-Ασημίνα @anastasis.roilos @ellitringou #agriesmelisses #ant1 #lovestory

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες Μέλισσες (@agries_melisses_ant1) στις

Μπορεί όλοι να μιλάνε για την Μαρία Κίτσου (και όχι άδικα), αλλά ο πραγματικός MVP της σειράς “Άγριες Μέλισσες” είναι η Έλλη Τρίγγου. Είναι η ηθοποιός που κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα και φυσικά. Με ένα της βλέμμα ή μία της έκφραση μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις τη συμβαίνει στο κεφάλι της Ασημίνας και να σε βάλει στον ψυχισμό της. Μέχρι στιγμής έχει και ένα από τα πιο δυνατά story της ιστορίας και δεν έχει αφήσει σκηνή να πάει χαμένη!

Έμιλυ Κολιανδρή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Ερωτας μετα?|2.0| (@erwtas_meta_official) στις

Η Ηλέκτρα από τη σειρά “Έρωτας μετά” είναι ένας από τους πιο τραγικούς ρόλους που έχουμε δει σε ελληνική σειρά. Η Έμιλυ Κολιανδρή, ωστόσο, χειρίζεται κάθε της κομμάτι αριστοτεχνικά. Η φυσικότητα με την οποία εμφανίζεται σε όλες τις σκηνές σου δίνει την εντύπωση ότι όλα είναι τόσο εύκολα και απλά. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει και έναν καλό ηθοποιό. Να κάνει την ερμηνεία να φαίνεται απλή. Ότι δε θέλει προσπάθεια. Ένα από τα highlight της, ήταν οι στιγμές της εναλλαγής της συμπεριφοράς της όταν η Ηλέκτρα αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Γιάννης Στάνκογλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@yiannisstankoglou ❤?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Άγριες Μέλισσες ? (@agriesmelisses_ant1tv) στις

Η συμμετοχή του Γιάννη Στάνκογλου σε μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και η εμπειρία του φαίνονται από τα πρώτα λεπτά που θα δει κανείς τις “Άγριες Μέλισσες”. Ωστόσο, καταφέρνει να μας εκπλήσσει σε κάθε επεισόδιο. Σαν Κυπραίος ισορροπεί ανάμεσα στο μυστήριο που έχει ο χαρακτήρας και στα συναισθήματα που πρέπει να εκδηλώσει για να δεθεί ο τηλεθεατής μαζί του. Είναι μία λεπτή γραμμή, που ο Στάνκογλου περπατάει αριστοτεχνικά.

Αντώνης Καρυστινός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Ερωτας μετα?|2.0| (@erwtas_meta_official) στις

Τον έχουμε γνωρίσει από ποικίλους ρόλους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, αλλά ως Κωνσταντίνος στη σειρά “Έρωτας μετά”, μας έχει κάνει να τον λατρέψουμε. Παίζει με μία μεγάλη άνεση και φυσικότητα που συχνά λείπει από τις δραματικές σειρές στην τηλεόραση. Μάλιστα, έχει έναν από τους ρόλους που δύσκολα αγαπάει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, έχει καταφέρει να μας κάνει να καταλάβουμε τον Κωνσταντίνο και τις επιλογές του.

Πέρα από αυτούς τους τέσσερις ηθοποιούς αξίζει να αναφέρουμε και τους παρακάτω:

Μαρία Κίτσου

Με τον ρόλο της Λενιώς στις “Άγριες Μέλισσες” μας απέδειξε ότι ένα ακόμη μεγάλο αστέρι γεννιέται και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στη συνέχεια.

Βάσω Λασκαράκη

Την είχαμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους και, τώρα, σαν Άννα στον “Έρωτα μετά”, έχει μπει σε βαθιά νερά. Τα καταφέρνει, όμως, περίφημα και πιστεύουμε ότι η σειρά θα τις δώσει στη συνέχεια στιγμές που θα λάμψει.

Δες ακόμα: Η νέα εποχή της ελληνικής μυθοπλασίας στην τηλεόραση ξεκίνησε και είναι πολλά υποσχόμενη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;