Δανάη Μιχαλάκη: Τι αποκάλυψε η Δρόσω για τις
Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πολλά για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο τής Δρόσως στις “Άγριες Μέλισσες” βρέθηκε χθες στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πολλά για το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε για το κάστινγκ και πώς την επέλεξαν να υποδυθεί τη Δρόσω, η ίδια δήλωσε “Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο πριν από την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο”.

Όσον αφορά το ρόλο της δήλωσε ότι το μόνο κοινό της στοιχείο με τη Δρόσω είναι ότι έχουν και οι δύο όνειρα. Σύμφωνα με την ηθοποιό “Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;”

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θαυμάζει το Νικηφόρο, ενώ και ο χαρακτήρας της στη σειρά ενθουσιάζεται με αυτά. Για το Νικηφόρο μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η εξής δήλωσή της: “Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από το Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό.”

Δείτε περισσότερα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και για τον Μάριο Πλωρίτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;