GNTM 2: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας;
Ποια παίκτρια αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 μετά τη... μάχη με τα πουλερικά

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για την επιστροφή της Σουζάνα Κουόλ στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 2 , καθώς με την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας Γαφιιτσούκ, η Σουζάνα όντως επέστρεψε στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Πολλές και διαφορετικές ήταν προκλήσεις επίσης στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 2 , αφού οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν εις πέρας μια φωτογράφιση επιβράβευσης με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη Μύκονο και μια φωτογράφιση αποχώρησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα κορίτσια ανέβηκαν στη βάρκα με φανταχτερά νύχια και… ουρές! Μία όμως θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο του ταξιδιού. #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις


To έπαθλο στη φωτογράφιση επιβράβευσης κέρδισε η Χαρά Παπά, η οποία πήρε μαζί της στο ταξίδι τη φίλη της και συνδιαγωνιζόμενη Σπυρούλα Κάιζερ, όπου και πέρασαν χαλαρωτικές στιγμές σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού.

Πίσω στο παιχνίδι, όμως, τα πράγματα ήταν δύσκολα και για ακόμη μια φορά η δοκιμασία αποχώρησης αρκετά απαιτητική με τα κορίτσια του GNTM 2 να φωτογραφίζονται σε μια φάρμα και να πρέπει να φέρουν εις πέρας την τέλεια σνομπ πόζα, κρατώντας… είτε μια κότα, είτε μια φραγκόκοτα, είτε μια πάπια, είτε κάποιο από τα πουλερικά που βρίσκονταν στον χώρο.

Για την κάθε παίκτρια ξεχωριστά, την επιλογή πτηνού έκανε η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, αξιοποιώντας τον avantage που κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία του GNTM 2.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι από την υπέροχη Μύκονο, όπου η Χαρά και η Σπυρούλα πέρασαν φανταστικά, μεταφερόμαστε… σε μία φάρμα! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η φωτογράφιση με τα πτηνά δεν ήταν “παιχνιδάκι” φυσικά και κάποιες παίκτριες τα πήγαν καλά, ενώ άλλες απογοήτευσαν πολύ την κριτική επιτροπή.

Η κοπέλα, όμως, που αποχώρησε τελικά στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, μετά από απόφαση των κριτών, είναι η… Όλγα Καλογήρου.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Δες ακόμα: Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η τελική πεντάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;