Γιάννης Κουκουράκης: Ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο

Από neolaia.gr Team 31 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο "Κωνσταντής" από τις "Άγριες Μέλισσες", αποκάλυψε για το πώς κατάφερε να πάρει το ρόλο, αλλά και την επιτυχία της σειράς.

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες«, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα!

Ο Γιάννης Κουκουράκης, που συμμετέχει και στην πρώτη θεατρική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, αποκάλυψε ότι πέρασε εφτά φορές από δοκιμαστικό για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς. Μίλησε, επίσης, για το ποιες ήταν οι σκέψεις του όταν πήρε το ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε:

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές!

Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό.

Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα.

Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά κακός, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει.»

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό για τη σειρά, αλλά δεν τα κατάφερε

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486