Ελένη Τοπαλούδη: Μεταφορά της δίκης στην Αθήνα για την αποφυγή επεισοδίων στη Ρόδο

Από neolaia.gr Team 31 Οκτωβρίου 2019

Η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο. Δείτε αναλυτικά.

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη ετοιμάζεται να πάει στα δικαστήρια και να γίνει η δίκη για τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται. Μεταφορά, όμως, της τοποθεσίας πραγματοποίησης της δίκης ζήτησε ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου με έγγραφό του.

Μάλιστα, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε να μεταφερθεί η δίκη των δύο κατηγορούμενων της υπόθεσης της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας, στην Αθήνα. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει στην Αθήνα η δίκη, καθώς φοβούνται τυχόν επεισόδια στη Ρόδο. Στο έγγραφο που απέστειλε αναφέρει συγκεκριμέαν:

«Υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αν η υπόθεση δικαστεί στη Ρόδο.»

Στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο εισαγγελέας φοβάται πως από την οργή των κατοίκων για τους δύο νεαρούς, ίσως αποπειραθούν να τους λιντσάρουν. Αυτό τους ώθησε στο να ζητήσουν να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου έγινε δεκτό και πλέον μένει να προσδιοριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486