Ελένη Τοπαλούδη: Μεταφορά της δίκης στην Αθήνα για την αποφυγή επεισοδίων στη Ρόδο
Η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο. Δείτε αναλυτικά.

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη ετοιμάζεται να πάει στα δικαστήρια και να γίνει η δίκη για τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται. Μεταφορά, όμως, της τοποθεσίας πραγματοποίησης της δίκης ζήτησε ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου με έγγραφό του.

Μάλιστα, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε να μεταφερθεί η δίκη των δύο κατηγορούμενων της υπόθεσης της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας, στην Αθήνα. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει στην Αθήνα η δίκη, καθώς φοβούνται τυχόν επεισόδια στη Ρόδο. Στο έγγραφο που απέστειλε αναφέρει συγκεκριμέαν:

“Υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αν η υπόθεση δικαστεί στη Ρόδο.”

Στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο εισαγγελέας φοβάται πως από την οργή των κατοίκων για τους δύο νεαρούς, ίσως αποπειραθούν να τους λιντσάρουν. Αυτό τους ώθησε στο να ζητήσουν να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου έγινε δεκτό και πλέον μένει να προσδιοριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Δες ακόμα: Ελένη Τοπαλούδη: Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;