Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία που πλήττει αυτήν την ώρα την Αττική, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Η κακοκαιρία που χτύπησε την Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές. Η κακοκαιρία έχει πλήξει όλη την Αττική, οπότε, μπορεί να υπάρξουν και άλλες διακοπές

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σημειωθεί διακοπή σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, στην Καισαριανή, αλλά και στα νότια προάστια. Ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης μίλησε στο protothema και υποστήριξε ότι οι διακοπές οφείλονται σε πτώση γραμμής μέσης τάσης στην περιοχή του Χίλτον και τα προβλήματα σταδιακά αποκαθίστανται.

Σε εξέλιξη είναι, αυτή την ώρα, το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα από την Πέμπτη το πρωί. Βροχές σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας, ενώ καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα αυτά θα εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Για την Παρασκευή, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένονται χαλαζοπτώσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες ώρες της Παρασκευής κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Ενώ, έως το απόγευμα της Παρασκευής πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα των ορεινών όγκων της χώρας.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ενισχυμένοι μόνο την Παρασκευή και θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 6 με 7 μποφόρ.

Δες ακόμα: Έκτακτο δελτίο καιρού: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;