Ένα άλογο έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο για να διώχνει αυτούς που θέλουν να το ιππεύσουν
Το άλογο αυτό έχει βρει έναν ξεκαρδιστικό και απίστευτο τρόπο να απομακρύνει τους ανθρώπους που θέλουν να το ιππεύσουν.

Τα άλογα, εδώ και χρόνια, οι άνθρωποι τα χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους. Πλέον, έχουμε διάφορα μεταφορικά μέσα, αλλά πολλοί άνθρωποι κάνουν ιππασία ως χόμπι. Όμως, υπάρχει ένα άλογο που δε θέλει να το ιππεύουν και έχει έναν απίστευτο τρόπο για να το εκφράζει.

Το εν λόγω άλογο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο. Κι αυτό γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο για να αποφεύγει να το ιππεύουν. Συγκεκριμένα, πέφτει στο έδαφος με δραματικό τρόπο και παριστάνει το πεθαμένο, μέχρι ο επίδοξος καβαλάρης του να απομακρυνθεί από δίπλα του.

Το άλογο αυτό ονομάζεται Jingang και έχει χαρακτηριστεί ως το πιο “μελοδραματικό” άλογο στον κόσμο. Ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν έχει εκπαιδευτεί ώστε να παριστάνει το νεκρό ή αν έχει αναπτύξει το ταλέντο αυτό μόνο του.

Πάντως ότι και από τα δύο να συμβαίνει, είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει!

Μόλις κάποιος, λοιπόν, επιχειρήσει να ανέβει στην πλάτη του, ο Jingang λυγίζει τα πόδια του και πέφτει στο έδαφος. Κάποιες φορές μπορεί να κλείσει και τα μάτια του. Η μόνη απόδειξη ότι προσποιείται, είναι ότι εξακολουθεί να ανασαίνει από τα ρουθούνια του.

Μάλιστα, είναι τόσο καλός σε αυτό που ούτε τα καρότα που του προσφέρουν δεν καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός του ρόλου του. Το άλογο έχει ξεκινήσει αυτή την πρακτική από το 2015. Τότε ήταν και που κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο.

Δες την απίστευτη αντίδραση του αλόγου!

Δες ακόμα: Δε φαντάζεσαι για ποιο λόγο μία διεθνής πτήση είχε καθυστέρηση μίας ώρας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;