Next Top Model 2: H Άννα- Μαρία Ηλιάδου τα
Η Άννα - Μαρία Ηλιάδου έκανε κάποιες αρνητικές δηλώσεις για τις FF στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2.

Όπως όλα δείχνουν η “κόντρα” των κοριτσιών με τις “FF” στο Next Top Model 2 κρατάει για τα καλά. Οι πέντε κοπέλες φαίνεται να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά με τις υπόλοιπες. Και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του σόου η Άννα- Μαρία Ηλιάδου.

Η 18χρονη κοπέλα αναδείχθηκε νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας. Μάλιστα, πήρε πολύ θετικά σχόλια και για τις τρεις φάσεις της δοκιμασίας. Και για την πασαρέλα και για τη χορογραφία, αλλά και για την φωτογραφία της. Οι κριτές της είπαν ότι είναι το απόλυτο “Μπράτης girl”!

Μετά την απόφαση αποχώρησης της Σουζάνας Κουόλ, όταν τα κορίτσια επέστρεψαν πίσω στο σπίτι για να την αποχαιρετίσουν, η Άννα- Μαρία μίλησε για το πλεονέκτημά της στην κάμερα του σόου. Οι δηλώσεις της στράφηκαν κυρίως εναντίον της Κάτιας και της Μαρτίνας.

Συγκεκριμένα, η Άννα- Μαρία δήλωσε:

“Εάν έχω ντισαβαντάζ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα για κοπέλες που δεν θέλω να είναι μέσα στο σπίτι γιατί με ενοχλούν, γιατί υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και είναι η Κάτια και η Μαρτίνα. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάποιες άλλες.

Αυτές οι κοπέλες για μένα είναι αδιάφορες, γελοίες, ότι χειρότερο μέσα σε αυτό το σπίτι και νομίζω δεν τις θέλει καμία.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;