Έξοδος στην Αθήνα: 9 events που αξίζει να δεις (31/10 - 09/11)
Οι προτάσεις του neolaia.gr για πάρτι, lives, θέατρο & σινεμά!

PARTIES??‍♀️

✔Joker’s Halloween Party @ Romantso

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 στις 10 μ.μ. – 6 π.μ. 

Πλησιάζει η ώρα να φορέσουμε το χαμόγελό μας ( ?) και να γιορτάσουμε το Halloween με έμπνευση από την κορυφαία ταινία της χρονιάς, τον «Joker».

Αν κι εσύ νιώθεις να σε κατατρέχουν μόνο αρνητικές σκέψεις, αν πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται για την ίδια σου την ύπαρξη και καταλήγεις να πιστεύεις ότι όλη σου η ζωή είναι μια τραγωδία, τότε αυτή η συνεύρεση είναι (και) για σένα.

Φόρα το χαμόγελό σου, τηλεφώνησε σ’ εκείνους που μοιράζεστε γλυκές στιγμές κλαυσίγελου, αγάπης και τρέλας και σύρε το κορμί σου μέχρι το Ρομάντζο για το καλύτερο Halloween party της σεζόν, με τη συνοδεία εκρηκτικού line up: Roman & Saradis Bekha Mujiri G. Dimitrakopoulos.

Μη ξεχνάς ότι η τρέλα είναι σα τη βαρύτητα… απλά χρειάζεται λίγο σπρώξιμο.

31/10, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Προσέλευση: 22:00. Είσοδος: Ελεύθερη.

✔Stranger Thrills Halloween Party @ Temple Athens

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, το Temple Athens ντύνεται αναλόγως για να γιορτάσει το πρώτο του Halloween με τη χρονομηχανή να δείχνει κάπου στα 80’s του Stranger Things.

Σε ζωντανή εκτέλεση, οι Wedding Singers παίζουν σε ένα στοιχειωμένο prom night, ενώ τα dj sets εν συνεχεία στο clubnight αναλαμβάνουν οι Morah, Calqulus και Fro για ένα ξέφρενο πάρτι.

31/10, Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι, Ώρα έναρξης: 21:00, Είσοδος: 10 ευρώ.

✔Traumer @ Six dogs

Traumer

To Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ο χαρισματικός Γάλλος Dj Traumer επιστρέφει στο Six dogs για λογαριασμό του Believe. Τη μουσική του Traumer υφαίνουν εκλεπτυσμένοι ρυθμοί και διακριτικές αφηγήσεις, ενώ τα dj set του κινούνται από το house μέχρι το techno με έντονες επιρροές από Αφρικάνικους ρυθμούς και πνευστά όργανα από τη Μέση Ανατολή.

Μαζί του εμφανίζονται ο ιδιοκτήτης του Round the corner, And.re οι residents του Believe, Jonn και Always Late και ο ιθύνων νους του six d.o.g.s, Pan.

02/11, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6 – 8, Μοναστηράκι, 21:00, Ώρα: 00:00, Eίσοδος: 10 ευρώ.

✔Toxic Rabbits + Echo Basement @ Six dogs

Facebook Photo

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, οι Toxic Rabbits θα παρουσιάσουν το City of Dead Lights, το ντεμπούτο άλμπουμ του post punk κουαρτέτου της Αθήνας.

Το City of Dead Lights, είναι ένα χαστούκι στον σύγχρονο αστικό κομφορμισμό μέσα από τις punk μελωδίες και τους υπαρξιακούς στίχους της ευγενικής τραγουδίστριας Δανάης Κασίμη. Το άλμπουμ, αποτελούμενο από 10 κομμάτια, με το «Vertigo» να είναι το πρώτο single, κυκλοφορεί από τις 3 Μαΐου σε CD και ψηφιακή και περιορισμένη έκδοση βινυλίου από την sound effect records.

Οι Echo Basement είναι ένα post-rock, progressive, post-metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Ατμοσφαιρικά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται. Το 2011 είχαν κυκλοφορήσει αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον ομώνυμο τίτλο «Stop Rewind Play», ενώ το 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album με τον τίτλο «Placid».

Το 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο album τους “Νο Form Of Human Government” από τη Rudu Records.

07/11, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6 – 8, Μοναστηράκι, 21:00, Eίσοδος: 5 ευρώ.

LIVES?

✔TOQUEL LIVE @ Piraeus 117 Academy

Μετά την sold out περιοδεία του «777» σε όλη την Ελλάδα, ο TOQUEL ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό grande finale στη σκηνή του Piraeus 117 Academy,  το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Έχοντας κατακλύσει φέτος το καλοκαίρι τις ψηφιακές πλατφόρμες σημειώνοντας πάνω από 11.500.000 streams στο Spotify και 48.000.000 views στο YouTube, ο TOQUEL έρχεται στη σκηνή του Piraeus 117 Academy για ένα εκρηκτικό 2ωρο live με τραγούδια από τη 10χρονη πορεία του στη μουσική, από το «Κουράστηκα» μέχρι και το πρόσφατο mega hit «Business».

Σάββατο 02/11, PIRAEUS 117 ACADEMY, Πειραιώς 117, Αθήνα, Πρόσβαση: Στάση Μετρό Κεραμεικός, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, Τιμές Εισιτηρίων: Early Birds 8€, Γενική Είσοδος 10€, Ταμείο 12€.

✔ Χατζηφραγκέτα Live @ Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Χατζηφραγκέτα

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι θρυλικοί Χατζηφραγκέτα επανέρχονται σε μια full band σύνθεση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για να γεμίσουν τις Πέμπτες του Νοέμβρη μας (7, 14, 21 και 28 του μήνα).

Ο Πάνος Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Βασίλης Τσιγκρής και Γιώργος Χριστοδούλου επιστρέφουν με μια ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για να μας παρουσιάσουν, με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, παλιά και νέα του τραγούδια.

Πέμπτες, 7-14-21 & 28 Νοέμβρη, 22:00, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, είσοδος: 12 με μπύρα ή κρασί

✔Active Member @ Piraeus 117 Academy

Active Member

To Σάββατο στις 9 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy, οι Active Member θα μεταφέρουν on stage όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες!

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

9/11, PIRAEUS 117 ACADEMY, Πειραιώς 117, Αθήνα, Πρόσβαση: Στάση Μετρό Κεραμεικός, Τιμές προπώλησης:  A’ Φάση Προπώλησης: Στα φυσικά σημεία: 8 ευρώ Online Τιμή: 8,80 ευρώ, Β’ Φάση Προπώλησης: Στα φυσικά σημεία: 10 ευρώ, Online Τιμή: 11 ευρώ, Ταμείο: 12 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ ?

✔ΡΟΟΥΖ με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Πρεμιέρα: 8 Νοεμβρίου

Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη επιστρέφει στη σκηνή με το συγκλονιστικό έργο Ρόουζ, του Μάρτιν Σέρμαν, ενσαρκώνοντας τον χαρακτήρα μιας 80χρονης γυναίκας εβραϊκής καταγωγής, η οποία, με αφορμή την αγρυπνία ενός νεκρού κοριτσιού, ξεδιπλώνει το παρελθόν της.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Ουκρανία, το πέρασμα στην Πολωνία λίγο πριν τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την ηχώ του Ολοκαυτώματος, τη φυγή στην Αμερική και την καινούργια ζωή που διαπερνά δεκαετίες και κοινωνικές αλλαγές. Σχολιάζει με ευαισθησία, με συγκίνηση, αλλά και με χιούμορ, όσα συνέβησαν δίπλα και μέσα της σε μια ολόκληρη ζωή, τη ζωή της.

Το έργο «Ρόουζ» γράφτηκε το 1999 από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ θεατρικό συγγραφέα, Mάρτιν Σέρμαν, δημιουργό του επιτυχημένου «Bent» και αρκετών ακόμα έργων και κινηματογραφικών σεναρίων.

Σκηνοθεσία: Νίκος Καραγέωργος

Από Παρασκευή 8 Νοεμβρίου για 40 παραστάσεις, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, Ώρα έναρξης: 21:00, Διάρκεια: 120 λεπτά με διάλειμμα, Εισιτήρια: 12, 15, 18 ευρώ, Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλεφωνικά: 11876 ή 210 9315600.

Σινεμά?

✔Το Κορίτσι και το Λιοντάρι

Στη ζωή της 10χρονης θα έρθουν τα πάνω κάτω, όταν η οικογένειά της αποφασίσει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μια μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει, καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του και οι δύο τους ξεκινούν ένα απίθανο και περιπετειώδες ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα με σκοπό να βρουν μια πατρίδα, όπου ο Τσάρλι θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερος.

Σκηνοθεσία: Gilles de Maistre

Πρωταγωνιστούν: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan

Το “Κορίτσι και το Λιοντάρι” κυκλοφορεί από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.

Δες το trailer της ταινίας εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;