Rachel Weisz: Ετοιμάζεται να υποδυθεί τη θρυλική Elizabeth Taylor
Η Rachel Weisz ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν θρύλο του Hollywood, την Elizabeth Taylor!

Η Rachel Weisz είναι μία από τις ηθοποιούς που δε σταματάει ποτέ να παίρνει ρίσκα με την καριέρα της και τους ρόλους που δοκιμάζει στην μεγάλη οθόνη. Ο επόμενος ρόλος, όμως, που ετοιμάζεται να ενσαρκώσει είναι αυτός της Elizabeth Taylor!

Η Βρετανίδα ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί την θρυλική Elizabeth Taylor σε μία νέα βιογραφική ταινία που υπογράφουν οι παραγωγοί του The King’s Speech και ο συγγραφέας του Slumdog Millionaire. Η εν λόγω ταινία αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή της Taylor από την υποκριτική μέχρι τον ακτιβισμό. Ενώ, θα εστιάσει κυρίως στο ρόλο που διαδραμάτισε η γνωστή σταρ του Hollywood στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS και τι σήμαινε γι’ αυτήν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, περίπου, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η Taylor προσέλαβε τον Ρότζερ Γουόλ ως προσωπικό της βοηθό. Έναν ομοφυλόφιλο που μεγάλωσε στον φτωχό και ομοφοβικό, αμερικανικό, “Βαθύ Νότο”. Οι δυο τους ανέπτυξαν μια βαθιά φιλία που άλλαξε τις ζωές τους.

Το σενάριο, που το υπογράφει ο Simon Beaufoy, βασίζεται σε ώρες συνεντεύξεων με ανθρώπους που γνώριζαν την σταρ του Hollywood και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αυτό που οι κινηματογραφιστές έχουν περιγράψει ως ένα “πορτρέτο της αληθινής γυναίκας πίσω από τα μενεξεδένια μάτια”.

Τι πιστεύεται για το κάστινγκ της Rachel Weisz ως Elizabeth Taylor;

Δες ακόμα: Η Elizabeth Taylor σου δείχνει πώς να κάνεις τα πιο «γατίσια» smokey eyes! (βίντεο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;