Next Top Model 2: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας;
Μάθε ποια κοπέλα αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2.

Η δοκιμασία αποχώρησης στο χθεσινό Next Top Model 2 ήταν άκρως απαιτητική. Μετά τη φωτογράφιση, όμως, υπήρξε και ακόμη μία αποχώρηση μίας από τις κοπέλες.

Τα κορίτσια πήραν μαθήματα πόζας από την Βίκυ Καγιά και έμειναν ενθουσιασμένες. Οι ίδιες δήλωσαν ότι έμειναν έκπληκτες από όλα αυτά που τους έδειξε το γνωστό μοντέλο και ότι πήραν πολλά από το μάθημα αυτό.

Στη συνέχεια, όμως , υπήρξε και μία μοναδική δοκιμασία. Τα κορίτσια θα έπρεπε να κάνουν μία πόζα της Βίκυ Καγιά μέσα σε μία μπάλα αέρα που επέπλεε στο νερό. Η Κωνσταντίνα Φλώρου που είχε μία από τις δύο καλύτερες φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας επέλεξε ποια κοπέλα θα κάνει ποια πόζα. Ενώ, η Άννα Χατζή, που είχε επίσης την καλύτερη φωτογραφία της προηγούμενης εβδομάδας, είχε επιπλέον χρόνο στη φωτογράφιση.

Κάποια κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά, ενώ άλλα τα έδωσαν όλα για να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση μέσα στο ριάλιτι μόδας. Μετά από αυτό βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και κρίθηκαν για την προσπάθειά τους.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα, κάνοντας θετικά σχόλια στα περισσότερα κορίτσια. Όμως, κάποιες κοπέλες δεν τα κατάφεραν εξίσου καλά. Τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν πιο κοντά στην αποχώρηση ήταν η Νίνα Τζιβανίδου και η Σπυρούλα Κάιζερ.

Οι πόζες και των δύο κοριτσιών δεν ικανοποίησαν τους κριτές, που πίστευαν ότι δεν ήταν κοντά στην αντίστοιχη που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Νίνα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δεν έλειψαν τα σχόλια και τα γελάκια από τις “FF” με αποτέλεσμα οι φίλες της Νίνας Τζιβανίδου να σπεύσουν να αντιδράσουν. Συγκεκριμένα, η Μαρία δήλωσε:

“Ακούω την Άννα να γελάει. Τρίχα, τρίχα θα της το έβγαζα το μαλλί.

Γαϊδούρα από πάνω μέχρι κάτω! Την στιγμή που θα φύγει μία από την πεντάδα και θα είμαι ακόμα εδώ όταν γίνει αυτό, πραγματικά, θα βάλω κλαρίνα να παίζουν. Να δει τη γλύκα.”

Ενώ, η Ίλντα πρόσθεσε:

“Με εκνευρίζουν πάρα πολύ τελευταία η κακία και το fake.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2!

Δες επίσης: Δημήτρης Σκουλός: Όσα αποκάλυψε για το Next Top Model

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;