Οι Benioff και Weiss αποχωρούν από τη νέα τριλογία του Star Wars
Οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D. B. Weiss, δε θα ταξιδέψουν τελικά σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.

Οι δημιουργοί της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειρά των τελευταίων ετών, του “Game of Thrones“, David Benioff και D. B. Weiss φαίνεται, τελικά, ότι δε θα ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά! Οι δύο τους, μάλιστα, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για τη μέλλον της τριλογίας Star Wars που προετοίμαζαν!

Οι δύο δημιουργοί, που έγιναν γνωστοί από την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων του George R. R. Martin, βρίσκονταν στη διαδικασία δημιουργίας μίας νέας τριλογίας Star Wars με καινούριους χαρακτήρες και κομμάτια της μυθολογίας που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Μάλιστα, αυτές οι ταινίες είχαν και ημερομηνίες προβολής, καθώς η Disney τις είχε δρομολογήσει για τον Δεκέμβριο του 2022, του 2024 και του 2026. Τελικά, αυτό δε φαίνεται να υλοποιείται!

Οι δύο δημιουργοί, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους με τη Lucas Film για τη δημιουργία των νέων ταινιών Star Wars, ανακοίνωσαν και μία συμφωνία με το Netflix. Η streaming πλατφόρμα τους έδωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για να συνεργαστεί μαζί τους. Αυτό αποτελεί και το ακριβότερο deal που έγινε ποτέ σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Οπότε, εξαιτίας των δεσμεύσεών τους αυτών οι David Benioff και D. B. Weiss αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη δημιουργία της νέας τριλογίας του Star Wars. Στην κοινή τους ανακοίνωση έγραψαν συγκεκριμένα:

“Υπάρχουν τόσες ώρες σε μια μέρα, και νομίζουμε πως δεν θα δικαιώναμε ούτε στα Star Wars αλλά ούτε τα πρότζεκτς που έχουμε για το Netflix. Οπότε δυστυχώς αποχωρούμε.”

Όσον αφορά τη Lucas Film, η πρόεδρος της, Kathleen Kennedy, δήλωσε για τους δύο τους:

“Οι David Benioff και D. B. Weiss είναι εξαιρετικοί αφηγητές ιστοριών. Ελπίζουμε να τους συμπεριλάβουμε στο ταξίδι μας όταν και οι ίδιοι είναι έτοιμοι να βρουν χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και να επικεντρωθούν στα Star Wars.”

Μπορεί όλη η παραπάνω ιστορία να προέκυψε από την αρνητική αντίδραση των φανς του Game of Thrones για την τελευταία σεζόν της σειράς (που κέρδισε, όμως, το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς). Και επειδή, ήδη, η Lucas Film έχει δεχτεί δύο απανωτά χτυπήματα, με τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών για το Star Wars: The Last Jedi, αλλά και το αποτυχημένο εισπρακτικά Solo: A Star Wars Story, μπορεί να μην ήθελε να μπει σε χωράφια που θα έφερναν πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η τριλογία του Rian Johnson, δημιουργού και σκηνοθέτη του Star Wars: The Last Jedi, συνεχίζει κανονικά! Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του πολυαγαπημένου franchise!

Δες ακόμα: The Mandalorian: Η νέα σειρά του Star Wars έρχεται να μας καθηλώσει με το νέο της τρέιλερ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
28 - 23
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;