Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα
Νέα πρόσωπα θα μπουν στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και θα αλλάξουν τα πράγματα!

Η σειρά “Άγριες Μέλισσες” είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της νέα τηλεοπτικής σεζόν. Με τις εξελίξεις στη σειρά να κρατούν αμείωτο το σασπένς, θα έχουμε κάποιους καινούριους χαρακτήρες που φαίνεται να φέρουν τα πάνω κάτω!

Αυτούς τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στις “Άγριες Μέλισσες” και θα φέρουν αρκετές ανατροπές αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”. Μάλιστα, οι νέοι αυτοί ρόλοι θα είναι τρεις και θα αλλάξουν αρκετά το καθημερινό σίριαλ του ANT1.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους τρεις αυτούς νέους ρόλους θα είναι ο Τάσος Χαλκιάς, η Αγγελική Λάμπρη και ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε:

“Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα λύσει κάποια μυστήρια.

Την Αγγελική Λάμπρη την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το “Παρά Πέντε” και εδώ πρόκειται να κάνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Ήδη ακούσαμε σε κάποιο επεισόδιο τη φωνή της και θα κάνει τη νύφη του ταξίαρχου.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται τηλεοπτικά από τον πολύ επιτυχημένο του ρόλο στη “Μαρία την άσχημη”, έρχεται σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Όχι τόσο κακό.”

Οπότε, φαίνεται ότι η σειρά αυτή έχει αρκετές ανατροπές ακόμη στο μανίκι της. Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Γιάννης Στάνκογλου: Μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;