Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει την παράσταση
Μαζί με τους Μπλε, Στάθη Δρογώση, Κίτρινα Ποδήλατα, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνα Τσουράπη

Η ιδέα για την παράσταση αυτή γεννήθηκε μέσα από τις ατελείωτες συζητήσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη διάρκεια της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ένα αφιέρωμα στα πρώτα τραγούδια που άκουσαν στα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, στα πρώτα δισκάκια που αγόρασαν, στα πρώτα πάρτυ που χόρεψαν, με δυο λόγια στην πρώτη και πιο αγνή και ενθουσιώδη επαφή τους με την μουσική, που ήταν και η αφορμή για να γίνουν κι αυτοί μουσικοί.

Το όνειρο αυτό γίνεται πράξη με την βοήθεια των νεότερων καλλιτεχνών που προϋπήρχαν στο αρχικό σχήμα: Τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση, τα Κίτρινα Ποδήλατα και τους σταθερούς συνεργάτες του Νίκου Πορτοκάλογλου, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνα Τσουράπη.

Μια παράσταση διαδραστική, όπου εκτός από τα πιο γνωστά δικά τους τραγούδια θα διαλέξουν μαζί από το μαγικό τους Juke Βox, τραγούδια-ύμνους από περασμένες λαμπερές δεκαετίες. Θα υπάρξουν επικές μονομαχίες μεταξύ «αιωνίων αντιπάλων», όπως Beatles- Rolling Stones, Τσιτσάνης- Βαμβακάρης, Θεοδωράκης- Χατζιδάκις αλλά και μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων και άλλων συμπαθών ομάδων.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προγράμματος, θα επιλέγει το κοινό ανάμεσα σε ζεύγη τραγουδιών η καλλιτεχνών που εμφανίζονται στο μεγάλο Jukebox της οθόνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;