Joker: Μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια μετά τις καταγγελίες
Η ταινία Joker παρουσίασε μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια μετά την καταγγελία της Κυριακής.

Ο κινηματογραφικός Joker φαίνεται να μην έχει σταματημό. Μάλιστα, ύστερα την καταγγελία της Κυριακής παρατηρήθηκε θεαματική αύξηση, της τάξης του 52%, στη ζήτηση των εισιτηρίων σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του STAR, οι δύο γυναίκες, υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, υποστηρίζουν ότι έγιναν και καταγγελίες γονέων και καταγγελίες ανταγωνιστών. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι είχαν ξανακάνει ανάλογο έλεγχο στην ταινία Matrix το 1999. Το πιθανότερο είναι πως δε θα έχουν καμία κύρωση από την ΕΔΕ, γιατί λειτούργησαν σύμφωνα με τον νόμο.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης κινηματογράφων, Φώτης Γεωργόπουλος:

“Στη Σαντορίνη υπάρχει μια αύξηση στη ζήτηση περίπου 30%. Στη Μεσσηνία βλέπουμε να έρχονται από χωριά, κόσμος που έρχεται πρώτη φορά στον κινηματογράφο, δεν ήξερε καν ότι υπάρχει. Ενώ, στην Αθήνα δε θα υπάρχει ταβάνι!”

H ταινία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό 747,5 εκ. δολαρίων παγκοσμίως και φαίνεται ότι θα ξεπεράσει τα 900 εκ. δολάρια μέχρι το τέλος της προβολής της. Η μεγάλη απήχηση που έχει και στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει κόψει ήδη 591,871, έχει θέσει θέμα αλλαγής των σημάνσεων καταλληλότητας στη χώρα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της FEELGOOD ENTERTAINMENT, Ειρήνη Σουγανίδου, εταιρία διανομής της ταινίας στη χώρα μας, υποστηρίζει:

“Να κάνουμε μια πρόταση στο υπουργείο για μια επικαιροποιήση των βαθμίδων καταλληλότητας που να συνάδουν και με την ελληνική κοινωνία και με αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό. Αυτό το θέμα της γονικής συναίνεσης που δεν υπάρχει στο σινεμά, στους δέκτες του σπιτιού μας υπάρχει… Να είναι τελικά ο γονεάς και οι οικογένειες εκείνες που αποφασίζουν.”

Το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο του STAR ξεκινάει στο 12:12!

Δες ακόμα: Υπάλληλοι Υπουργείου Πολιτισμού για «Joker»: Σταματήστε τη στοχοποίηση υπαλλήλων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;