Ο Joker έρχεται στο θέατρο Παλλάς και μάντεψε ποιος θα τον υποδυθεί! (vid)
Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ φέτος τον χειμώνα με τον συγκεκριμένο θεατρικό Joker

Θύελλα από αντιδράσεις ξεσηκώθηκε τις τελευταίες μέρες τόσο εντός όσο και εκτός social media, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν έφοδοι της ελληνικής αστυνομίας σε γνωστούς κινηματογράφους της Αθήνας (συγκεκριμένα: στο Village στο Μαρούσι και στο ΑΕΛΛΩ) για να διαπιστωθεί αν οι ιδιοκτήτες των σινεμά επέτρεπαν σε ανήλικους να παρακολουθήσουν την πολύκροτη ταινία «Joker» του Todd Phillips.

Η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε γνωστούς κινηματογράφους της Αθήνας πυροδότησε σε ανύποπτο χρόνο ένα πολιτικό, κοινωνικό και νομικό debate, με την ένταση να κλιμακώνεται όλο και περισσότερο, ενώ δηλώσεις έγιναν από την Υπουργό Πολιτισμού, από την αστυνομία, από εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, παρά τον σάλο που προκλήθηκε (και ο οποίος διαφημίζει την ταινία ακόμα περισσότερο, ενώ δε της χρειάζεται  και πολύ – θα λέγαμε-), ο Joker εξακολουθεί να “σπάει” ταμεία και να απασχολεί και το διεθνές box office, με τις εισπράξεις του να ξεπερνάνε τα 544.000.000 δολάρια μέσα σε, μόλις, δύο εβδομάδες.

Η νέα ταινία με τον ορκισμένο εχθρό του Batman και πλέον εμβληματικό κακό στην ιστορία της σύγχρονης ποπ κουλτούρας, Joker, τον οποίο ενσαρκώνει ανατριχιαστικά ο Joaquin Phoenix, έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού παγκοσμίου, ενώ μέσα σε 10 μέρες προβολής, η ταινία κατάφερε να κόψει 415.563 (!) εισιτήρια σε 179 αίθουσες.

Μοναδική και ασύγκριτη η εμπειρία του να βλέπεις την πιο ψυχωτική εκδοχή του Joker στη Gotham City στη μεγάλη οθόνη του σινεμά και δε χωράει καμία αμφιβολία!

Φαντάζεσαι, όμως, έναν Joker λίγο πιο θεατρικό, λίγο πιο κοντά μας και λίγο πιο… περφόρματιβ;

Αν ναι, τότε ετοιμάσου να δεις την ελληνική εκδοχή του Τζόκερ, όπως αναμένεται να τον υποδυθεί ο θρυλικός… Τάκης Ζαχαράτος στο θέατρο Παλλάς τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για το διαχρονικά αυταπόδεικτο ταλέντο και την έμπνευση του συγκεκριμένου ηθοποιού και περφόρμερ, ο οποίος έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο ελληνικό κοινό, παριστάνοντας τους πάντες στις πιο γκροτέσκο εκδοχές τους.

Σε ένα φαντασμαγορικό show, λοιπόν, ο πιο χαρισματικός περφόρμερ της χώρας μας γράφει για ακόμα μια φορά τα κείμενά του και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ σε μεταμορφώσεις και μιμήσεις, σατιρίζοντας την πρόσφατη τηλεοπτική και κοινωνική επικαιρότητα με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Haven’t you ever heard of the healing power of laughter? …. Meet me at Pallas Theater… Σας περιμένω στο Παλλάς … #joker #jokerlovers #jokercoplay #jokermakeup #thedarknight #jokerslaugh #jokerquotes #laugh #laughing #Hollywood #hollywoodmovie #hollywoodactors #smile #happypeople #instajoker #jokerimpersonation #jokerimpersonator #instamovie #actor #Artist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις

Δείτε ακόμα: ΡΟΟΥΖ του Martin Sherman με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;