The Crown: Το επίσημο τρέιλερ για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς
Το "The Crown" επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του, πλήρως ανανεωμένο!

Το The Crown επιστρέφει, επιτέλους, και έχουμε το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Η Olivia Colman αναλαμβάνει τα ινία του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ από τα χέρια της Claire Foy και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Βλέπεις, όπως έχει πει ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, η σειρά θα αποτελείται από 6 κύκλους και ανά δύο κύκλους το καστ θα αλλάζει για να είναι πιο κοντά ηλικιακά στα πρόσωπα της σειράς και τα ιστορικά γεγονότα. Και είναι αρκετά ενδιαφέρον κάτι τέτοιο, καθώς θα δούμε πώς διαφορετικοί ηθοποιοί μπορούν να αποτυπώσουν στην οθόνη διάσημες βασιλικές προσωπικότητες.

Η σύνοψη που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για την 3η σεζόν της σειράς “The Crown” γράφει: “από την παράνοια του ψυχρού πολέμου, μέσα από το τζετ σετ και την εποχή του διαστήματος – την γοητεία της δεκαετίας του 1960 και το παρατεταμένο χανγκόβερ της δεκαετίας του 1970 – η Ελισάβετ και οι γαλαζοαίματοι πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο, πιο απελευθερωμένο αλλά και πιο ταραχώδη κόσμο. Οι καιροί αλλάζουν. Το καθήκον μένει.”

Και το πρώτο επίσημο τρέιλερ δείχνει αυτή την έννοια του καθήκοντος!

Δες το σχετικό τρέιλερ και ετοιμάσου για τις 17 Νοεμβρίου που η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσω Netflix! Αν δεν την έχεις δει ακόμη προλαβαίνεις να δεις τις δύο πρώτες σεζόν!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Netflix: Το top10 των πιο πετυχημένων πρωτότυπων σειρών και ταινιών της υπηρεσίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;