Next Top Model 2: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το παιχνίδι
Τα κορίτσια αντέδρασαν στην επιλογή των κριτών για την κοπέλα που αποχώρησε από το χθεσινό Next Top Model 2.

Ακόμη ένα επεισόδιο Next Top Model 2, ακόμη μία αποχώρηση. Στη δοκιμασία αυτή, οι 19 υποψήφιες του ριάλιτι μόδας έπρεπε να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Πριν όμως, ξεκινήσει η φωτογράφηση, υπήρξε ένας αγώνας δρόμου που έδωσε το στρατηγικό πλεονέκτημα σε μία από τις παίκτριες. Πέρα από την Ελευθερία Καρναβά, που είχε έτσι και αλλιώς το πλεονέκτημα λόγω του ότι είχε την καλύτερη φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα.

Η Σουζάνα Κουόλ ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα δρόμου και να πάρει το προβάδισμα, που όμως δε χρησιμοποίησε όπως θα έπρεπε. Η Σουζάνα έπρεπε να επιλέξει τα ζευγάρια των κοριτσιών για τη φωτογράφηση.

Μετά το τέλος της φωτογράφησης και των όσων έγιναν εκεί, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέφτηκε το σπίτι του Next Top Model 2 για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας έτσι τη σέξι πλευρά τους. Και μετά ήταν η ώρα του πλατό…

Εκεί οι οι κριτές ήταν αρκετά σκληροί στην κριτική τους με τις κοπέλες. Δεν έλειψαν, όμως, και οι εντάσεις ότι αποφάσισαν να κρατήσουν τη Σουζάνα Κουόλ και τη Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο παιχνίδι. Η Χαρά Παππά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, ειδικά, ζήτησαν εξηγήσεις για αυτό καθώς πίστευα ότι ήταν άδικο προς τις υπόλοιπες. Ειδικά για την παραμονή της Σουζάνας που έχει ακούσει αρνητικά σχόλια από τους κριτές μέχρι τώρα. Και άλλες κοπέλες υποστήριξαν τις αντιδράσεις των δύο κοριτσιών.

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση. Οι κριτές, τελικά, αποφάσισαν πως έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ιωάννα.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο!

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Θα δούμε την Ειρήνη Καζαριάν σε μία από τις δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;