Να καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Από neolaia.gr Team 22 Οκτωβρίου 2019

Θα είναι αυτές οι τελευταίες Ενδιάμεσες Εκπτώσεις;

Με ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει να καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων».

Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι οι ερχόμενες ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 ενδέχεται να είναι και οι τελευταίες και θα διεξαχθούν από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2019.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει παράλληλα ότι η «Black Friday» θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου 2019, ενώ η «Cyber Monday» στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:

«Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00′ έως τις 18:00′.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Τέλος, επειδή σε πολλά χθεσινά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, αναρτήθηκαν εσφαλμένες πληροφορίες, σας ενημερώνουμε ότι η προωθητική ενέργεια της «Black Friday» θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου ενώ η «Cyber Monday» στις 2 Δεκεμβρίου».

Δες ακόμα: Πότε θα αλλάξει η ώρα;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486