Η Νίκι Μινάζ παντρεύτηκε και μόλις το ανακοίνωσε
Η διάσημη ράπερ, Νίκι Μινάζ, μόλις επιβεβαίωσε τον γάμο της μέσω social media

Ένας μήνας έχει περίπου περάσει από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια, Νίκι Μινάζ, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία, έτσι ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένεια που θέλει να αποκτήσει, προκαλώντας ένα μικρό σοκ στο ευρύ κοινό της.

Η Nicki Minaj θα παρατήσει τη μουσική και έχω πάθει σοκ!

Η 36χρονη ράπερ, λοιπόν, κάνοντας ξανά μια ανάρτηση στα social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σύντροφο, Kenneth “Zoo” Petty και φαίνεται πως αυτός ο γάμος ήταν κάτι που επεδίωκε εδώ και αρκετό διάστημα, αφού τον φετινό Ιούλιο το ζευγάρι είχε βγάλει και τη σχετική άδεια.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Νίκι Μινάζ, το βράδυ της Δευτέρας, δείχνει στο κοινό της δύο κούπες και δύο καπέλα που βρίσκονται επάνω σε ένα τραπεζάκι και επάνω τους φέρουν τους τίτλους «νύφη» και «γαμπρός».

Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο, η δημοφιλής σταρ γράφει το πλήρες όνομά της μαζί με το δικό της επίθετο, αλλά και το επίθετο του συζύγου της, προσθέτοντας και την ημερομηνία της επισημοποίησης της σχέσης της, στις 21 Οκτωβρίου του 2019.

Δες το σχετικό post:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

???????? Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις

Το ζευγάρι Μινάζ-Κένεθ ανακοίνωσε πρώτη φορά τη σχέση του τον Νοέμβριο του 2018, όταν η Μινάζ δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έκτοτε έχει δεχθεί αρκετές επικρίσεις, επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα που έχει πολλές περιπέτειες με τον νόμο και έχει καταδικαστεί ακόμα και για φόνο και βιασμό.

Δες ακόμα: Ο A$AP Rocky εξομολογείται για πρώτη φορά ότι είναι εθισμένος στο σεξ

Τα ‘μαθες; Ο Maluma έρχεται στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;