Next Top Model 2: Θα δούμε την Ειρήνη Καζαριάν σε μία από τις δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας;
Θα επιστρέψει η Ειρήνη Καζαριάν στο Next Top Model 2;

Το Next Top Model 2 μας έχει καθηλώσει για ακόμη μία χρονιά μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι δοκιμασίες που υποβάλλονται τα κορίτσια, αλλά και η μεταξύ τους κόντρα γίνεται καθημερινό θέμα συζήτησης. Όμως, οι εκπλήξεις της φετινής παραγωγής δε σταματάνε εκεί!

Όπως αναφέρει το Ethnos.gr, ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει, καθώς ο ημιτελικός με τις τέσσερις, ίσως και πέντε φιναλίστ, δε θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτικό Μαρόκο. Το πρόγραμμα του Star βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο γυρισμάτων. Οι πέντε διεκδικήτριες του μεγάλου επάθλου των 50.000 ευρώ και του συμβολαίου με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων θα ταξιδέψουν προκειμένου να ανταποκριθούν σε μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν στην Αθήνα για την τελική φάση του διαγωνισμού.

Εκτός από αυτό, ακόμη μία μεγάλη έκπληξη θα είναι η επιστροφή της περσινής νικήτριας, Ειρήνης Καζαριάν. Σύμφωνα µε πληροφορίες, θα φωτογραφηθεί μαζί με τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι, ενώ επιπλέον θα δούμε τα μοντέλα Ελευθερία Ασημάκη και Αναστασία Περράκη.

Δες ακόμα: Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Οι κοπέλες που θα αποχωρήσουν, αλλά θα μπουν ξανά στο σπίτι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;