Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μία εβδομάδα έμπνευσης από τις 22 έως τις 27 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 22 – 27 Οκτωβρίου

Μία εβδομάδα έμπνευσης

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Η εβδομάδα που ξεκινά την 22α Οκτωβρίου, είναι ενδιαφέρουσα καθώς υπάρχει έμφαση στο στοιχείο του νερού και προετοιμάζει την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που σχηματίζεται την επόμενη εβδομάδα.

Έχουμε λοιπόν τον Ήλιο που εισέρχεται στον Σκορπιό, τον Ερμή και στην Αφροδίτη στον Σκορπιό, τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο. Καθώς η Αφροδίτη με τον Βόρειο Δεσμό και τον Ποσειδώνα σχηματίζουν έναν θετικό συνδυασμό μεταξύ τους, η έμπνευση, η αγάπη, οι συγκινήσεις, μας ταξιδεύουν άλλοτε σε ρομαντικές στιγμές και άλλοτε σε καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Η υλοποίηση ενός ονείρου, κρίνεται σε σωστή βάση και τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να γίνουν μαθήματα για αποφυγή σπατάλης της ενέργειας και της έμπνευσης.

Προκαλούνται συναισθήματα, προκειμένου να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα από δονήσεις εσωτερικές. Προβάλλεται μία φανταστική πραγματικότητα ή μία εσωτερική πραγματικότητα. Γι’ αυτό και συνδέονται οι προκλήσεις των ημερών, με την Τέχνη. Είναι η δόνηση μέσω του ήχου και των χρωμάτων, μέσω της μουσικής και της εικόνας. Όλα όσα μας ενδιαφέρουν, έχουν να κάνουν με την εσωτερική αναζήτηση, την Τέχνη, την έμπνευση και τη δημιουργία…

Εκείνο που μπορεί να αποδώσει στα μέγιστα, είναι η δημιουργική έφεση. Όσοι ασχολούνται με την Τέχνη, με την συγγραφή, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αλλά… ακόμη κι αν δεν εκφράζουμε κάποιο ταλέντο, μπορούμε να απολαύσουμε την Τέχνη, διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακούγοντας μουσική, βλέποντας μία κινηματογραφική ταινία ή μία θεατρική παράσταση. Η έμπνευση των δημιουργών είναι αυτή που γεμίζει πληρότητα την ψυχή!

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να …

-Ασχοληθούμε με τον διαλογισμό, την αυτοσυγκέντρωση, την γιόγκα, την ανάλυση και τις πνευματικές αναζητήσεις.

-Να χαλαρώσουμε από τον ρυθμό της έντασης της καθημερινότητας και να σκεφθούμε προσωπικές μας ανάγκες

-Να ρυθμίσουμε τις αδυναμίες μας, μέσα από εσωτερική άσκηση

-Να κατανοήσουμε τους άλλους, ως παρατηρητές κι όχι επικριτές της ζωής τους

-Να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ή να διεισδύσουμε σε γνώσεις

-Να βρεθεί λύση μέσω της έμπνευσης σε μία ασαφή υπόθεση

-Να κάνουμε ένα καλλιτεχνικό έργο

-Να παρακολουθήσουμε ένα καλλιτεχνικό γεγονός

-Να γράψουμε τις σκέψεις μας

-Να νιώσουμε βαθιές συναισθηματικές δονήσεις

-Να ξεφύγουμε με ενδιαφέρουσες ασχολίες από την πεζή καθημερινότητα και τις έγνοιες

-Να ταξιδέψουμε νοερά εκεί όπου θα νιώσουμε χαλάρωση, ανάταση ψυχής

-Να θέσουμε τις βάσεις για την υλοποίηση ενός οράματος

Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη περίοδος, για κάθε περίπτωση…Ας την εκμεταλλευτούμε με σύνεση και περίσκεψη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Η σύνθεση των ημερών σας οδηγεί να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η εσωστρέφεια είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με υπομονή.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο στενό σας ή στον κοινωνικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η περίοδος που διανύουμε, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας προβληματίσουν. Από κάποιους εμπνέεστε… Αν νιώσετε πως δεν σας εμπνέουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε πνευματικά σε νέους ορίζοντες. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξει ενδιαφέρον για νέα ξεκινήματα, στα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Η εβδομάδα προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον και σας έχουν απογοητεύσει.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις, όμως μην εξιδανικεύετε…Θα νιώσετε «προδομένοι» στις προσδοκίες σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;