Saske: «Έχουν γίνει σε όλους μας προτάσεις να παίξουμε στα Μπουζούκια»
Το Neolaia.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα μέρος της συνέντευξης του Saske στο ελληνικό Playboy!

Λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου από την OffBeat Records, ο Saske μίλησε στο The Future Issue του ελληνικού Playboy που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 19/10 μαζί με τα «Παραπολιτικά».

Το neolaia.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει πρώτο ένα μέρος της συνέντευξης, καθώς και φωτογραφίες από το shooting.

Μεταξύ άλλων, ο Saske μίλησε:

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί πρόταση να παίξει σε Πίστα:

“Έχουν γίνει σε όλους μας προτάσεις από τέτοια μαγαζιά με πολύ μεγάλα ποσά, επειδή ακριβώς μιλάμε για πίστες. Αν με ρωτάς, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να βρεθώ σε έναν τέτοιον χώρο […] Αυτό που μας λείπει είναι ένας σωστός χώρος ο οποίος θα έχει το υπόβαθρο και τις υποδομές ώστε να μαζευόμαστε εκεί, να παρουσιάζουμε τη μουσική μας, να κάνουμε τα battle μας κ.ο.κ.”

Σχετικά με το rap-life και πώς το έζησε:

“Το ζω, αλλά όχι τόσο έντονα πλέον, γιατί ήταν τρελό όλο αυτό. Το να είσαι σε ένα μαγαζί μέχρι το πρωί με τους «χειρότερους» τύπους, μετά καπάκια στο στούντιο και μετά πάλι σε άλλο μαγαζί, είναι κάτι που δεν αντέχεται για πολύ καιρό. Όλο αυτό είναι το ελληνικό ροκ-σταριλίκι, το οποίο πιστεύω ότι το έζησα σε σωστή ηλικία και πάτησα νωρίς pause προκειμένου να ηρεμήσω.”

Σχετικά με πρώτο προσωπικό album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό:

“Επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι, θα δείξω πολλές από τις μουσικές πλευρές μου. Δεν είμαι ο τύπος που θα ασχοληθεί μόνο με το στιχουργικό κομμάτι ή θα τον ενδιαφέρει να φλεξάρει με ακριβές μάρκες. Γενικά, προσπαθώ να προσεγγίζω τις δουλείες μου όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, και γι’ αυτόν τον λόγο περνάει από τα χέρια μου κι ένα μέρος της παραγωγής κάθε κομματιού. Ο δίσκος που θα βγει θα είναι αρκετά σκληρός, με πολύ ιδιαίτερα beats. Θα έχει βέβαια και soft κομμάτια. Άλλωστε ένα μέρος της καλλιτεχνικής μου ταυτότητας είναι soft. Ωστόσο, συνολικά ο δίσκος θα διαθέτει αρκετή βρωμιά και έναν underground χαρακτήρα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;