Η φάση είναι Μπάνσκο. Τόσο απλά
Guys, όποιος δεν έχει πάει, μην το σκέφτεστε και πολύ. Αξίζει φουλ!

Βράδυ Τετάρτης και μόλις προλάβαμε τον τελευταίο συρμό του μετρό. Βγαίνουμε Μεταξουργείο περίπου 23:20 (πρώτη φορά στη ζωή μου) και βλέπω μπροστά μου καμιά δεκαριά πούλμαν με κόσμο πανικόβλητο να φορτώνει βαλίτσες και να ψάχνεται. Κάποιοι leaders του γραφείου -πνιγμένοι σε λίστες-  απ’ όσο κατάλαβα, εξυπηρετούν τους πάντες: Ταμπελάκια, ονόματα, τηλέφωνα και δε συμμαζεύεται.

12 παρά έχουμε φύγει… Είμαστε περίπου 500 νεολαίοι, κυρίως φοιτητές, σαν να κάνουμε απόβαση στα χιόνια.

Στάσεις, βαρεμάρα, ύπνος, τάμπλετ και ο Θεός βοηθός, ενώ κάπου στο ξημέρωμα φτάνουμε σύνορα. Επιτέλους, το πρωί βλέπουμε άσπρη μέρα και κυριολεκτικά ΟΛΟ το τοπίο είναι λευκό: Κορυφές βουνών, δέντρα πανύψηλα, δρόμοι, σκεπές, τα π-ά-ν-τ-α.

Και κάπου εδώ άρχισε να μου αρέσει.

Μπαίνουμε για φαγητό σε Βουλγάρικο εστιατόριο, αλλά είναι τόσο ζεστά και όμορφα που η κούραση μας πέρασε ήδη, οπότε πάμε έξω για τσιγάρο και χιονοπόλεμο! Και το απόγευμα με μαγιό και 30-40 γκομενάκια στις πισίνες και τα σπά… Τα σπάει το Μπάνσκο!

Πήγε ήδη 23:00 και μπαίνουμε σε club. Τι club δηλαδή… CLUBARA με show, χορεύτριες, τρελό κόσμο και όλοι Ελληνες. Έχω μείνει Μα@@@ας!

Δεύτερη μέρα πρωί (σκασμένοι απ’ τον μπουφέ) και είμαστε ήδη μέσα σε βαγονέτο τελεφερίκ στα 100 μέτρα απ’ το έδαφος, ντυμένοι σαν κρεμμύδια με φόρμες και μπότες του σκι (μας εξυπηρέτησαν οι αρχηγοί του γραφείου πολύ φτηνά και σίγουρα). Φτάνουμε μετά από μισή ώρα, εντάξει προφανώς στο σαλέ επικρατεί χαμός, πάνω από 1000 άτομα σκοτώνονται με σανίδες και μπουτόν που κανείς σχεδόν δε ξέρει τι να τα κάνει!

Γυρίζουμε πτώματα, αράζουμε λίγο στο τζάκι κάτω και προσπαθούμε να συνέλθουμε μέχρι το βράδυ, γιατί παίζει ελληνικό πάρτι και ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Τρίτη μέρα και απορώ πως σηκωθήκαμε απ’ τις 8:00!!! Ε, ναι έπρεπε να πάμε και Σόφια σήμερα, πρωτεύουσα κλασική ανατολική, τέλεια κτίρια, ωραίος κόσμος, ένας πεζόδρομος, τύπου Ερμού, φουλ μαγαζιά, εμπορικό κέντρο mall και επιστροφή το βράδυ για αποχαιρετιστήριο πάρτι και όσοι αντέξουν.

Κυριακή μαζεύουμε τα κομμάτια μας και αφήνουμε ψυχή και σώμα στο Μπάνσκο. Δεν το περίμενα. Αξέχαστη εκδρομή, ανεπανάληπτο τετραήμερο, όλα σούπερ και πολύ οικονομικά (δώσαμε 119€ στο γραφείο και κάνα 80άρι μόνο φάγαμε εκεί).

Σκεφτόμαστε να ξαναπάμε και με γονείς για Χριστούγεννα (μπας και γλυτώσουμε και κάνα φράγκο).

Όποιος δεν έχει πάει, παιδιά μην το σκέφτεστε, αξίζει!

https://www.escapeteam.gr/tour/bansko-apo-athina/ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;