Η αναζήτηση ιδιαίτερου μαθήματος μπορεί να κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις
Και γι' αυτό θέλει... ιδιαίτερη προσοχή!

Σε ό,τι αφορά ζητήματα μαθησιακής διδασκαλίας και εκπαίδευσης, η επιλογή του κατάλληλου ιδιαίτερου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και το ξέρουμε καλά. Οι ερωτήσεις αρκετές και η ανησυχία μεγάλη και ποιος θα σε κατηγορήσει άλλωστε, όταν θες το καλύτερο για σένα ή τους αγαπημένους σου;

Οι τρόποι για να βρεις αυτό που ψάχνεις ποικίλλουν, όπως σε οτιδήποτε σε απασχολεί γενικότερα: Μπορεί, για παράδειγμα, να άκουσες για κάποιο καλό ιδιαίτερο από γνωστούς ή φίλους, από συστάσεις σε κάποια κοινωνική έξοδο ή από ελεύθερη αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Όπως είθισται άλλωστε, οι άνθρωποι αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά όταν πρόκειται για σύσταση από το οικείο μας περιβάλλον. Όταν δηλαδή πληροφορούμαστε για αυτό που μας ενδιαφέρει από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και εκτιμάμε.

Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει εν μέρει και με την οδήγηση; Μπορεί να έχεις “τυφλή” εμπιστοσύνη στον συνοδηγό σου και ταυτόχρονα μια συγκρατημένη καχυποψία για τον οδηγό του απέναντι οχήματος.

Υπάρχουν, λοιπόν, μικρές “παγίδες” πίσω από μια τόσο -φαινομενικά- απλή επιλογή, όπως η επιλογή εκπαιδευτικού για ιδιαίτερα μαθήματα;

Το ξέρουμε καλά ότι οι ανθρώπινοι χαρακτήρες διαφέρουν, πόσο μάλλον σε ό,τι αφορά την τη στάση απέναντι στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη “χημεία” που δημιουργείται ανάμεσα σε δάσκαλο και μαθητευόμενο. Επομένως, ένα ιδιαίτερο που αποτέλεσε πολύτιμη εμπειρία για έναν άνθρωπο, ενδεχομένως να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα για κάποιον άλλον και, γι’ αυτό οι συστάσεις γνωστών και φίλων δεν είναι πάντα τόσο αξιόπιστες, παρότι γίνονται με τις καλύτερες των προθέσεων.

Και επειδή, λοιπόν, όπως και σε όλα τα πράγματα, έτσι και στην επιλογή δασκάλου, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με απρόσμενες και δυσάρεστες εκπλήξεις, καλό είναι να ξεκινάς την αναζήτησή σου tabula rasa.

Τι εννοούμε;

Χωρίς να έχει “πάρει κάτι τ ‘αφτί σου” για το “κατάλληλο” ή “ιδανικό” ιδιαίτερο, καλύτερα να αναζητήσεις αυτό που χρειάζεσαι, χρησιμοποιώντας μια εύκολη, αλλά και γρήγορη μέθοδο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει, καθώς βασίζεται σε μετρήσιμα και πλήρως αντικειμενικά κριτήρια.

Από μαθηματικά και πιάνο, μέχρι αγγλικά, αρχαία ελληνικά και προγραμματισμό, το instateacher.gr σου προσφέρει τους καλύτερους δασκάλους για όποιο μάθημα κι αν σε ενδιαφέρει, ενώ οι υπηρεσίες της πλατφόρμας παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Το instateacher.gr είναι το site που προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μαθητές του τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν ιδιαίτερα μαθήματα, είτε αυτά είναι σχολικά, είτε πανεπιστημιακά, είτε μαθήματα ξένων γλωσσών, είτε πληροφορικής, μουσικής και τεχνών. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και διαθέσιμων καθηγητών, η συγκεκριμένη πλατφόρμα σου δίνει άμεση και ασφαλή πρόσβαση σ’ αυτό που σε ενδιαφέρει και με λίγα μόλις κλικ.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, γι’ αυτό κι εμείς τα βάλαμε σε μια σειρά και στα παρουσιάζουμε σε ένα σύντομο Q&A:

-Πώς κάνω αναζήτηση δασκάλου;

Επιλέγετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους διαθέσιμους δασκάλους.

-Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον δάσκαλο;

Η επικοινωνία με τους δασκάλους πραγματοποιείται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους.

-Πόσο κοστίζει το μάθημα;

Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του σας παρέχονται δωρεάν.

-Τι είναι οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι;

Ως πιστοποιημένοι εμφανίζονται οι δάσκαλοι που έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα και έχουν ελεγχθεί αντίστοιχα από την ομάδα του instateacher.

-Πώς θα σε βοηθήσει το instateacher.gr;

Είτε είσαι μικρότερος είτε μεγαλύτερος μαθητής, μέσω του instateacher.gr μπορείς να αναζητήσεις εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμείς. Απλά τσεκάρεις τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων, επικοινωνείς μαζί τους και καταλήγεις στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που σε ενδιαφέρει!

Αν είσαι εκπαιδευτικός τώρα, τα πράγματα είναι εξίσου απλά για σένα: Δημιουργείς το προφίλ σου σε λίγα μόνο λεπτά, προσθέτεις το αναλυτικό βιογραφικό σου, τα μαθήματα που διδάσκεις, τη διαθεσιμότητά σου, τις περιοχές που εξυπηρετείς, τα δίδακτρά σου ανά μάθημα, αλλά και ό,τι άλλο επιθυμείς να επικοινωνήσεις με τον ενδιαφερόμενο. Ως εκπαιδευτικός, λοιπόν, μέσα από τον λογαριασμό σου στο Instateacher, έχεις την ευκαιρία να λαμβάνεις μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες, μπορείς να επικοινωνείς άμεσα μαζί τους και να κλείνεις τα νέα σου ιδιαίτερα μαθήματα εύκολα και γρήγορα!

Οι Κατηγορίες Μαθημάτων του Instateacher:

Σχολικά (25 μαθήματα) / Πανεπιστημιακά (33 μαθήματα) / Ξένες γλώσσες (16 μαθήματα) / Μουσική (29 μαθήματα) / Πληροφορική (65 μαθήματα) / Χορός (26 μαθήματα) / Τέχνες (9 μαθήματα) / Αθλητισμός / Ευεξία (14 μαθήματα) / Αισθητική (8 μαθήματα)

Τα Δημοφιλέστερα Μαθήματα του instateacher:

Μαθηματικά
Αγγλικά
Αρχαία Ελληνικά
Φυσική
Έκθεση
Χημεία
Μελέτη Δημοτικού
Κιθάρα
Γερμανικά
Γαλλικά
Κοινωνιολογία
Βιολογία
Java
Python
Πιάνο
Ισπανικά

Για να αποφύγεις, λοιπόν, τις μικρές και μεγάλες εκπλήξεις που μπορεί να συνεπάγεται η τυχαία επιλογή ιδιαίτερου, βρες εύκολα και γρήγορα τους καλύτερους δασκάλους στο instateacher.gr και ξεκίνα το δικό σου υπέροχο ταξίδι γνώσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
9'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
9'
0 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1