Έλλη Τρίγγου: Κι όμως η
Η Έλλη Τρίγγου, η "Ασημίνα" από τις "Άγριες Μέλισσες", μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι".

Η Έλλη Τρίγγου είναι μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς “Άγριες Μέλισσες“. Η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ενώ, έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του “Suntan”! Όμως, η Έλλη Τρίγγου έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και στον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή τη νέα παράσταση που θα συμμετάσχει στο θέατρο Κιβωτός, αλλά και την επιτυχία της σειράς, η “Ασημίνα” μίλησε για την διαχείριση της ξαφνικής αναγνωρισιμότητας μέσω της τηλεόρασης. Αποκάλυψε, μάλιστα ότι είχε μία πρόταση για τον κεντρικό ρόλο στη σειρά του Open “To Κόκκινο Ποτάμι“. Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Συγκεκριμένα, η ‘Ελλη Τρίγγου αποκάλυψε:

“Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παράγωγη και κάπως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι.

Ήταν να γίνει η συνεργασία μα για λόγους πρακτικούς, σε συνδυασμό με έλλειψη συνεννόησης και πολλή πίεση χρονική, δεν έκατσε.”

Επίσης, μίλησε για τον πρωταγωνιστή της σειράς του Open, Αργύρη Πανταζάρα και τη μεταξύ τους σχέση. Μιλώντας για αυτή δήλωσε:

“Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς.

Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Άγριες Μέλισσες: Ο «Λάμπρος» αποκάλυψε ένα μεγάλο spoiler για τη συνέχεια της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;