Next Top Model 2: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι;
Μάθε τι έγινε στη χθεσινή δοκιμασία του Next Top Model 2 και ποια κοπέλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό μοντέλων!

Ακόμη μία αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2. Μάλιστα, ήταν η πρώτη αποχώρηση μετά το makeover των κοριτσιών!

Σε αυτή τη δοκιμασία τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν περίεργες και μοναδικές, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες. Ήταν μία άκρως απαιτητική δοκιμασία που ήθελε φαντασία και να προσπαθήσουν τα κορίτσια να ξεχωρίσουν!

Η Κέισι Μίζιου ήταν η κοπέλα που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία και σαν επιβράβευση έλαβε ένα στρατηγικό αβαντάζ, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση. Μπορούσε να επιλέξει σε ποια σειρά θα φωτογραφηθεί η ίδια, αλλά και να διαλέξει τρεις συμπαίκτριές της που θα φωτογραφίζονταν χωρίς να πάρουν κάποια βοήθεια.

Η Κέισι, τελικά, διάλεξε τις Μαρτίνα Γαφιιτσούκ, Κάτια Ταραμπανκό και Σπυρούλα Κάιζερ!

Από τη δοκιμασία δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Με την Κωνσταντίνα Φλώρου να αλλάζει τη σειρά στην οποία θα φωτογραφιζόταν γιατί ένιωθε μία αδιαθεσία και την Άννα Χατζή, που σχεδόν κατέρρευσε μόλις τελείωσε η φωτογράφισή της!

Ο φωτογράφος της δοκιμασίας ήταν ο Μάριος Καζάκος. Ο γνωστός φωτογράφος απαιτούσε φαντασία και δημιουργικότητα από τα κορίτσια του Next Top Model 2.

Τελικά, η καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας ανήκει στην Ελευθερία Καρναβά. Η Ελευθερία θα έχει και ένα αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία.

Οι δύο χειρότερες άνηκαν στις Άννα Χατζή και Λυδία Κατσανικάκη. Οι κριτές αποφάσισαν ότι από το σπίτι του GNTM έπρεπε να αποχωρήσει η Λυδία!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για πρώτη φορά, δεν χρειάστηκε συμβούλιο, καθώς ομόφωνα αποφασίστηκε, ότι η καλύτερη φωτογραφία ανήκει στην Ελευθερία! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr #TeamEleftheria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Η ατάκα του συντρόφου της Ελευθερίας μας γέννησε πολλές απορίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;