Next Top Model 2: Ο εκνευρισμός του Άγγελου Μπράτη με παίκτρια
Στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2, ο Άγγελος Μπράτης ενοχλήθηκε με τη στάση παίκτριας και της άσκησε έντονη κριτική.

Η χθεσινή δοκιμασία του Next Top Model 2 ήταν τελείως διαφορετική καθώς τα κορίτσια θα έπρεπε να σκεφτούν και να κάνουν παράδοξες και περίεργες πόζες για την καμπάνια μίας γνωστής μάρκας για γυναικείες τσάντες. Όταν έφτασε η στιγμή που τα κορίτσια στάθηκαν μπροστά στους κριτές, όμως, ο Άγγελος Μπράτης ξέσπασε κατά μίας διαγωνιζόμενης για η συμπεριφορά της στην κριτική που δεχόταν.

Ο γνωστός σχεδιαστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τη στάση που είχε η Άννα Χατζή απέναντι στην κριτική που τις ασκούσαν οι κριτές, αλλά και τις απαντήσεις που έδινε. Αρχικά της είπε:

“Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας.”

Ενώ, η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε:

“Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ.”

Η απάντηση, όμως, από την Άννα δεν άργησε να έρθει. Η κοπέλα είπε στους κριτές:

“Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό.”

Η απάντησή της κοπέλας εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε:

“Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

Ούτε το φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που είχα αναγκαστεί να φωνάζω για να με ακούς, λες κι εγώ είμαι εκεί διακοσμητικά και καθόμουν κάτω από τη ζέστη. Και ήσουν μόνο εσύ να υποφέρεις και ο φωτογράφος δεν υπέφερε. Αυτός που ήταν έξι ώρες και φωτογράφιζε, τον σκέφτηκες ή νομίζεις ότι εσύ είσαι κάτι ιδιαίτερο;”

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από αυτή την λογομαχία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2!

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;