The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον ανανεωμένο διαγωνισμό μουσικής
Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τις αλλαγές στο φετινό The Voice και τους λόγους που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Φέτος το The Voice ήρθε ανανεωμένο καθώς έχουμε δύο νέους παρουσιαστές στο πρόσωπο του Γιώργου Λιανού και της Χριστίνας Μπόμπα, αλλά και μία καινούρια coach, την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Φαίνεται ότι το δημοφιλές σόου μουσικής έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και να κινείται ψηλά στα νούμερα τηλεθέασης. Και τώρα έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις αλλαγές αυτές!

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα της εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για το ανανεωμένο The Voice, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

“Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Έτυχε φέτος να είναι η χρονιά που θα ανεβάσει το δικό του έργο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήθελε να συγκεντρωθεί να κάνει τον καινούριο του δίσκο, γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έκανε τον τελευταίο δίσκο του.”

Ενώ, στην ερώτηση αν της προτάθηκε να παρουσιάσει το σόου δήλωσε:

“Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσω το Voice.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το The Voice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;