Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο
Ο "Λάμπρος" από τις "Άγριες Μέλισσες" είχε παίξει σε βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας!

Η σειρά “Άγριες Μέλισσες” έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά και οι πρωταγωνιστές της σειράς, όντας φρέσκα πρόσωπα μας έχουν βάλει να ψάχνουμε για το που τους έχουμε δει ξανά και με τι άλλο έχουν ασχοληθεί. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος που είναι ερωτευμένος με την Λενιώ!

Ο έρωτας των δύο χαρακτήρων είναι απαγορευμένος, καθώς και οι δύο οικογένειες αρνούνταν στο ζευγάρι να παντρευτούν. Στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Λάμπρος έχει επιστρέψει στο χωριό παντρεμένος με την Θεοδοσία, όμως δεν έχει ξεχάσει (ούτε ξεπεράσει) ακόμη τον πρώτο του έρωτα. Κάποιο μυστικό κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό!

Ωστόσο, πάμε να ασχοληθούμε με τον Δημήτρη Γκοτσόπολου!

Ο νεαρός ηθοποιός μεγάλωσε μεταξύ του χωριού Αγρίδι, κοντά στα Καλάβρυτα και το Μιράλι λίγο έξω από την Πάτρα και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, έχει κάποια εξοικείωση με τις αγροτικές εργασίες. Τα Χριστούγεννα που γύριζε στο πατρικό του, όσο είχε ρεπό από γυρίσματα και πρόβες, πήγαινε με τους δικούς του να μαζέψει ελιές.

Μάλιστα, πριν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ασχοληθεί με την υποκριτική έκανε και ένα πέρασμα από τον αθλητισμό. Εκεί ασχολήθηκε με το άθλημα του τριπλούν με την ΑΕΚ, ενώ ακόμη πιο νωρίς είχε δοκιμάσει την τύχη του στο βάδην. Στα 23 του χρόνια, όμως, αποφάσισε πως εκείνο που θέλει να κάνει στη ζωή του είναι το επάγγελμα του ηθοποιού.

Είχε και άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις πριν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”. Το 2015 εμφανίστηκε στην δραματική σειρά του MEGA “Δικαίωση”. Ενώ, πρόσφατα, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς “Ου Φονεύσεις”. Εκεί βρέθηκε στο πλάι της Μαρίας Καβογιάννη. Φέτος, πέρα από τις “Άγριες Μέλισσες”, θα μπορείς να τον απολαύσεις και στην παράσταση “Ωνάσης, τα θέλω όλα του Σταμάτη Φασουλή.

Όμως, έχει εμφανιστεί και σε βίντεο κλιπ γνωστής τραγουδίστριας. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, με ένα λίγο πιο διαφορετικό look, βρέθηκε στο πλάι της Ελεονώρας Ζουγανέλη για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Το Μηδέν Αντί Για Σένα”. Μάλιστα, συνόδευσε τη γνωστή ερμηνεύτρια και στις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού, μαζί με άλλους πέντε ηθοποιούς!

Δες το σχετικό βίντεο κλιπ!

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο ρόλος είχε προταθεί στον Αλέξη Γεωργούλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;