Έρευνα αποκαλύπτει ποια πόλη της Ελλάδας είναι
Μία έρευνα από γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών μας αποκαλύπτει ποια πόλη της Ελλάδας βλέπει τις περισσότερες τέτοιες ταινίες.

Πολλές φορές για να φτιάξουμε μία κάποια κατάσταση πριν το σεξ μπορεί να παρακολουθήσεις μία ερωτική ταινία. Ή να την παρακολουθήσεις μόνος σου στο σπίτι σου. Μία νέα έρευνα εταιρείας παραγωγής τέτοιων ταινιών έρχεται να δώσει απαντήσεις σε κάποια θέματα όπως ποια πόλη της Ελλάδας βλέπει τις περισσότερες τέτοιες ταινίες, ποια ώρα της ημέρας προτιμάει το κοινό να βλέπει τέτοιες ταινίες και άλλα!

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, λοιπόν, η Καλαμάτα είναι η πόλη της Ελλάδας που παρακολουθεί τις περισσότερες τέτοιες ταινίες. Ακολουθεί η Πάτρα, ενώ τρίτη κατατάσσεται η Αθήνα.

Η έρευνα αυτή φέρνει στο φως αρκετές περίεργες και παράξενες πληροφορίες για τις ερωτικές ταινίας και αυτούς που της παρακολουθούν. Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών συγκέντρωσε τα στοιχεία αυτά που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site, των ταινιών που νοικιάζονται μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει στην εταιρεία ο απλός κόσμος. Και τα αποτελέσματα είναι άκρως… απολαυστικά!

Βάσει της επισκεψιμότητας, λοιπόν, στην ιστοσελίδα της εταιρίας προκύπτει το εξής, οι ηλικίες (και στα δύο φύλλα) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25 χρονών έως 34 σε ποσοστό 33,5%. Ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% και στην τρίτη θέση βρίσκουμε τις ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περιμέναμε. Το 33% της επισκεψιμότητας αφορά σε γυναίκες, ενώ το υπόλοιπο 67% σε άνδρες. Μάλιστα, η μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Ήξερες, όμως, ποια ώρα προτιμάει το κοινό να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου; Σε ποσοστό 66%, άνδρες και γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ερωτικές ταινίες το μεσημέρι. Μάλιστα, οι ώρες μεταξύ 14:00 και 16:00, φαίνονται να είναι αυτές που προτιμούν. Το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20:00-24:00 ανέρχεται στο 40,73%.

Δες και τη σχετική έρευνα όπως παρουσιάστηκε και στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”!

Δες ακόμα: Τι μπορεί να σου αποκαλύψει το σεξ για τη σχέση σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;