O 17χρονος Shinshan είναι ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Red Bull Dance Your Style
Ο Έλληνας REKOZ κέρδισε τις εντυπώσεις στους προκριματικούς και έφτασε πολύ κοντά στον μεγάλο Τελικό!

Όλα τα μάτια της street dance σκηνής στράφηκαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στον πρώτο Παγκόσμιο Τελικό Red Bull Dance Your Style. Ανάμεσα σε 16 χορευτές από όλον τον κόσμο που ανέβηκαν στη σκηνή, ο 17χρονος Ολλανδός Shinshan ήταν εκείνος που κέρδισε όλα τα 1vs1 battles και το κοινό του χάρισε το πολυπόθητο τρόπαιο!

Ο Παγκόσμιος Τελικός του Red Bull Dance Your Style, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτήριο La Grande Halle de la Villette, ήταν το αποκορύφωμα της διοργάνωσης με προκριματικούς σε 29 χώρες μέσα στην χρονιά. Οι 32 χορευτές που προκρίθηκαν από τους τελικούς των χωρών τους, ανάμεσα τους και ο Έλληνας Ερωτόκριτος «REKOZ» Πανταζής, διαγωνίστηκαν σε προκριματικούς αγώνες στο Παρίσι λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο REKOZ, ο οποίος τον Ιούνιο κέρδισε στον Ελληνικό Τελικό μετά από τους προκριματικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Ήταν από τις πιο όμορφες χορευτικές μου εμπειρίες! Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τις επιδόσεις μου αν και πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η φράση “Θα μπορούσα και καλύτερα”! Ήταν τιμή μου που κατάφερα να πάω στο Παρίσι και να είμαι μέρος μιας τόσο μεγάλης και άψογα στημένης διοργάνωσης δίπλα σε τόσους ταλαντούχους street χορευτές! Τα καλύτερα έρχονται και συνεχίζω με νέους στόχους!»

REKOZ

Ο τελικός του τελικού ανάμεσα στον Shinshan και την Angyil είναι ένα battle που πρέπει να απολαύσει κανείς με την μουσική δυνατά, καθώς και οι δύο χορευτές πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό υπό τον ήχο των LMFAO, Macklemore & Ryan Lewis και το κλασσικό “Freed From Desire” των GALA.

Το κοινό ψήφισε τον “Shishan” ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη στο «βιογραφικό» του πολλές κατακτήσεις με αυτή όμως να είναι η πρώτη του Παγκόσμια νίκη! «Είναι σουρεάλ για μένα, είμαι δεκαεπτά. Για μένα, να κερδίσω κάτι τέτοιο είναι όνειρο. Το Red Bull Dance Your Style ήταν τρελό, υπήρχαν τόσοι πολλοί νέοι χορευτές από τόσες πολλές χώρες. Το απόλαυσα!» δήλωσε λίγο μετά την νίκη του ο Ολλανδός χορευτής.

Απόλαυσε όλη την ενέργεια της βραδιάς εδώ και μέχρι του χρόνου… Dance Your Style: https://www.redbull.com/gr-el/events/dance-your-style-world-final-2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;