Joker: Συνεχίζει να εκπλήσσει με την πορεία του στο box office
Μάλιστα, στην Ελλάδα το Joker έκοψε περισσότερα εισιτήρια στο δεύτερο τετραήμερο προβολής του από ότι στο πρώτο!

Σε μία εποχή που έχουμε δει ότι τα εισιτήρια που κόβουν τα ελληνικά σινεμά έχουν μειωθεί κατά πολύ, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Και φέτος έχουμε δύο, το Avengers: Endgame και το Joker. Όμως, το δεύτερο δείχνει μία δυναμική που μας εκπλήσσει!

Η νέα ταινία με τον κλασσικό, πλέον, κακό του Batman και με πρωταγωνιστεί τον Joaquin Phoenix έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του κοινού. Μέσα σε δέκα ημέρες προβολής η ταινία έχει κόψει 415.563 (!) εισιτήρια σε 179 αίθουσες.

Όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, το Joker είναι από τις ελάχιστες ταινίες που τα εισιτήρια που κόπηκαν αυξήθηκαν το δεύτερο τετραήμερο προβολών. Μάλιστα, στην Αθήνα τα εισιτήρια αυξήθηκαν κατά 15% και πανελλαδικά κατά 7%.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της ταινίας, που ακόμα και οι διανομείς ταινιών υποχρεώθηκαν μειώσουν την πρεμιέρα πολλών νέων ταινιών! Μένει να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσει η ταινία αυτή στα εισιτήρια που θα κόψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα με τα περισσότερα εισιτήρια για τη δεκαετία αυτή βρίσκεται στη δέκατη θέση, πίσω από το Inception. Ενώ, αν συνεχίσει την πορεία αυτή αναμένεται να αναμετρηθεί στα ίσα με την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Ένας Άλλος Κόσμος”, που είχε κόψει 668.992 εισιτήρια.

Άλλα μεγάλα ρεκόρ σε εισιτήρια έχουν γίνει πριν το 2010 και ανήκουν στις εξής ταινίες:

  • Νύφες του Παντελή Βούλγαρη που έκοψαν 750.000 εισιτήρια
  • El Greco του Γιάννη Σμαραγδή με 1,2 εκατ. εισιτήρια το 2007
  • Safe Sex με 1,5 εκατ. εισιτήρια το 1999
  • Πολίτικη Κουζίνα του Τάσου Μπουλμέτη με 1,56 εκατ. εισιτήρια το 2003
  • Τιτανικός του Ντέιβιντ Κάμερον με 2 εκατ. εισιτήρια.

Αν φτάσει αυτά τα εισιτήρια στην Ελλάδα, θα κάνουμε λόγω για μία συναρπαστική επιτυχία που έχουμε χρόνια να δούμε όμοιά της. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που η ταινία έχει την “μάσκα” της ταινίας με υπερήρωες είναι ένα δράμα χαρακτήρα, που σπάνια βλέπουμε να έχει τόσο μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Επίσης, πέρα από την τρομερή του πορεία στην Ελλάδα, το Joker συνεχίζει να απασχολεί και το διεθνές box office με τις εισπράξεις του να ξεπερνάνε τα 544 εκατ. δολάρια μέσα σε, μόλις, δύο εβδομάδες! Φαίνεται πως τίποτα δεν το σταματάει!

Δες ακόμα: Joker: Έκλεισε στα 300.000 εισιτήρια η πρώτη εβδομάδα προβολής της ταινίας στις αίθουσες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;