Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα πληρωθεί η πέμπτη δόση από τον ΟΠΕΚΑ;
Δείτε αναλυτικά σχετικά με το Επίδομα παιδιού Α21!

Η πέμπτη διμηνιαία δόση για το επίδομα παιδιού Α21, αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους του από τον αρμόδιο φορέα, ΟΠΕΚΑ, ανάμεσα στις 25 με 26 Νοεμβρίου 2019.

Όσον αφορά την πληρωμή της πέμπτης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21, η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι:

H αίτηση για το επίδομα παιδιού Α21 υποβάλλεται μια φορά ετησίως από τον Μάρτιο κάθε έτους έως και 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Ο δικαιούχος, σε κάθε μεταβολή της οικογενειακής κατάστασής του ή λανθασμένης καταχώρησης οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της, οφείλει εντός ενός μήνα να προβαίνει σε τροποποίηση της αίτησης και μόνο στα πεδία που υπάρχουν μεταβολές.

Σημειώνουμε επίσης ότι:

Όποιος/όποια αποκτήσει παιδί, δικαιούται το επίδομα παιδιού από τον επόμενο μήνα της γέννησης του.

Επίδομα παιδιού Α21 – Πώς θα κάνεις την αίτηση;

Αίτηση μπορεί κανείς να υποβάλλει μέσω της πλατφόρμας Α21 από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ ή της ΗΔΙΚΑ ΑΕ με τη χρήση των κωδικών taxisnet.

Για όσους δεν αποκτήσουν δεύτερο ή τρίτο παιδί, μπορούν να κάνουν προβολή της ήδη υποβληθείσας αίτησης και στην συνέχεια πατούν το κουμπί Δημιουργία Τροποποιητικής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης (Α21). Στη νέα αίτηση πατούν το κουμπί Προσθήκη Τέκνου και καταχωρούν το επώνυμο (όχι μικρό όνομα ) και τον ΑΜΚΑ του παιδιού.

Δείτε ακόμα: ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019: Πότε θα δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;