Next Top Model 2: Καταγγελία κατατέθηκε στο ΕΣΡ για τον διαγωνισμό μοντέλων
Καταγγελία από μη Κερδοσκοπική Οργάνωση κατατέθηκε στο ΕΣΡ κατά του Next Top Model 2.

Το Next Top Model 2 είναι θέμα συζήτησης με κάθε νέο του επεισόδιο. Και αυτός ο κύκλος του δημοφιλούς διαγωνισμού μοντέλων έχει προκαλέσει φρενίτιδα και έντονες αντιδράσεις. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί μία καταγγελία από τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα” στο ΕΣΡ.

Η καταγγελία αυτή είχε να κάνει με τη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν οι διαγωνιζόμενες στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του STAR. Σε αυτή, οι διαγωνιζόμενες θα έπρεπε με τα εσώρουχα να κάνουν ντουζ πάνω σε ένα λεωφορείο που έκανε τον γύρο της Αθήνας.

Η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση στην καταγγελία της αναφέρει τα εξής:

“Προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου για το αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά.

Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν ότι η παραγωγή έχει λάβει ειδική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι τηλεθεατές είδαν τις καλλονές του «Greece’s Next Top Model» του STAR να κάνουν το γύρο της Αθήνας, σε ανοιχτό λεωφορείο, πάνω στο οποίο έκαναν ντουζ. Το θέαμα φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, ειδικά τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.”

Δες ακόμα: Ειρήνη Καζαριάν: Απαντάει σε αυτούς που την κατέκριναν για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;