La casa de Papel: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν;
Όπως όλα δείχνουν, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε για τη νέα σεζόν του La casa de Papel μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι

Όντως θα δούμε την 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς, La Casa de Papel, κοντά στις αρχές του 2020, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο.

Όπως είπε ο Rodrigo de la Serna, ο Αργεντίνος ηθοποιός που υποδύεται τον “Παλέρμο” στην 3η σεζόν, ο τέταρτος κύκλος της σειράς έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και άρα αναμένεται η νέα σεζόν να γίνει διαθέσιμη στο Netflix τον Ιανουάριο του 2020.

Παρότι ο ηθοποιός δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της Ισπανικής σειράς, ένα ιταλικό blog έκανε λόγο για τις 18 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή ακριβώς 6 μήνες μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και το Netflix Ιταλίας έδωσε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ότι παγκοσμίως περισσότεροι από 34 εκατομμύρια λογαριασμοί παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν μέσα στις πρώτες 7 ημέρες, ενώ το 70% από αυτούς είδαν ολόκληρη την 3η σεζόν μέσα σε μόλις μια εβδομάδα!

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε στη γνωστή streaming πλατφόρμα του Netflix στα μέσα Ιουλίου και παρόλα αυτά, 8 επεισόδια δεν έφτασαν για τους φανς της σειράς, οι οποίοι περίμεναν να βγει ο τρίτος κύκλος περίπου ενάμιση χρόνο.

La Casa de Papel: Οι μικρές και μεγάλες εκπλήξεις του 3ου κύκλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού της “Τέλειας Ληστείας”, Alex Pina, η ιστορία των αγαπημένων χαρακτήρων δεν έχει τελειώσει ακόμη κι εκείνοι θα επιστρέψουν δυναμικά για τέταρτη συνεχή σεζόν.

Να πούμε επίσης ότι την επιστροφή της σειράς επιβεβαίωσε και η ηθοποιός Úrsula Corberó, κατά κόσμον Τόκιο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια ανάρτησε το εξής:

“Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν…”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Menudo viaje #LCDP3 ? Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta… ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó ? (@ursulolita) στις

Παρότι δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το Netflix, όλα δείχνουν ότι μάλλον δε θα περιμένουμε 2 χρόνια για την 4η σεζόν, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνη να κυκλοφορήσει είτε προς το τέλος του 2019 είτε στις αρχές του 2020.

Δείτε ακόμα: Rick and Morty: Η 4η σεζόν πλησιάζει και ήρθε η ώρα να δεις το trailer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;