Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο ρόλος είχε προταθεί στον Αλέξη Γεωργούλη
Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που του είχε γίνει πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Σε ακόμη έναν γνωστό Έλληνα ηθοποιό είχε γίνει πρόταση για την επιτυχημένη σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον, πλέον, Ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή το “Πρω1νό”, μίλησε για την τηλεοπτική πρόταση που του είχε γίνει για να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά. Ο γνωστός ηθοποιός είπε συγκεκριμένα:

“Μου είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν μπορούσα να είμαι, δεν ήταν καλλιτεχνικοί οι λόγοι, αλλά τεχνικοί. Ζηλεύω λίγο το χωριό των Άγριων Μελισσών.”

Πέρα από τη δήλωση του αυτή, η εκπομπή έκανε γνωστό και τον ρόλο που είχε προταθεί στον Αλέξη Γεωργούλη. Ο ρόλος ήταν αυτός του δάσκαλου του χωριού, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτζόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως για τον ίδιο ρόλο προοριζόταν και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να τον αναλάβει.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες επίσης: Οι «Άγριες Μέλισσες» στέλνουν την υποστήριξή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» μέσω Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;