Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος σε ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει μία μεγάλη διάκριση και να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που θα συμμετέχει σε ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τη φάση των “4” του Shangai Masters, αλλά εξασφάλισε μία μεγάλη διάκριση! Ο νεαρός τενίστας θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετέχει σε ATP Finals.

Θα λάβει μέρος στο ΑΤΡ Finals, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου. Κι έτσι, ο Τσιτσιπάς θα γίνει έτσι ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση διοργάνωση. Αυτή η συμμετοχή του Έλληνα τενίστα, οριστικοποιήθηκε σήμερα μετά την πρόκριση του Μεντβέντεφ εις βάρος του Φάμπιο Φονίνι στο Shanghai Masters. Ο Φάμπιο Φονίνι ήταν ο άλλος διεκδικητής του εισιτηρίου, που τελικά κατέληξε στα χέρια του Στέφανου Τσιτσιπά.

Τη συμμετοχή τους, μέχρι και σήμερα, έχουν εξασφαλίσει οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Μεντβέντεφ, Τιμ και Τσιτσιπάς. Στο Λονδίνο οι 8 κορυφαίοι του κόσμου θα χωριστούν σε δύο γκρουπ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του μεγάλου νικητή της χρονιάς.

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: 7ος στην παγκόσμια κατάταξη μετά την εμφάνισή του στο China Open

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;