Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική ομάδα αστέγων της Equal Society
Tα μέλη της θεατρικής ομάδας "Walkabout" ξεπέρασαν τα δικά τους σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και δίδαξαν το ακροατήριο ότι οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν!

Γελάσαμε μέχρι δακρύων. Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society κέρδισε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε παρουσιάζοντας την κωμωδία «Τα ραδίκια ανάποδα» σε κείμενα του Γ. Γαλίτη, στο θέατρο «Σταθμός».

Η Ορθοδοξία, ο Σπύρος, ο Χρήστος, η Μαρκέλα, η Θεοδώρα και ο Γιώργος, μέλη της θεατρικής ομάδας, εναλλάσσονταν στη σκηνή υποδυόμενοι τους ρόλους των απαρηγόρητων φίλων και στενών συγγενών ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή. Χάρισαν αστείρευτο γέλιο στους θεατές, που γέμισαν το θέατρο, φέρνοντας ως εισιτήριο μια σακούλα τρόφιμα.

Με μεγάλη προετοιμασία και με τη καθοδήγηση του σκηνοθέτη μέλους της Equal Society Παν. Δορλή τα μέλη της θεατρικής ομάδας “Walkabout” ξεπέρασαν τα δικά τους σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και δίδαξαν το ακροατήριο ότι οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν.

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society θα συνεχίσει το υπέροχο ταξίδι της προετοιμάζοντας κι άλλες νέες παραστάσεις. «Σήμερα, είδαμε με τα μάτια μας πως μέσα από το θέατρο και τη δραματοθεραπεία αλλάξαμε θετικά τη ζωή συνανθρώπων μας» είπε ο επικεφαλής της Equal Society, Σπύρος Φρεμεντίτης. «Η θεατρική ομάδα «Walkabout» κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών όχι γιατί είναι άστεγοι, αλλά γιατί παίζουν με ψυχή!»

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους η ηθοποιός Άννα Φόνσου, πρόεδρος του Ιδρύματος «Το σπίτι του Ηθοποιού», ο Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του υπ. Εργασίας, η Πόπη Γιαννοπούλου, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Αθηναίων, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη και πολλοί άλλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;