Ειρήνη Καζαριάν: Απαντάει σε αυτούς που την κατέκριναν για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση
Η Ειρήνη Καζαριάν δίνει τη δική της απάντηση σε όλους αυτούς που την κατέκριναν για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση!

Η Ειρήνη Καζαριάν είχε βρεθεί, πριν από λίγο καιρό, πρώτο θέμα στις διάφορες εκπομπές για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση. Η κοπέλα, που βγήκε νικήτρια από το περσινό Next Top Model, ερμηνεύει Ίψεν στη θεατρική παράσταση, Κούκλες. Τώρα, όμως,  απαντάει η ίδια σε όσους την κατέκριναν!

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε στην κάμερα της εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και την Τζώρτζια Γεωργίου. Μίλησε για τις αρνητικές αντιδράσεις που δέχθηκε και το πώς τις αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

“Ο σκηνοθέτης ήθελε να βάλει στην παράσταση ένα κορίτσι που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική. Επειδή βλέπω πως το έχω, μου βγαίνει αυθόρμητα και όμορφα, λέω να το προσπαθήσω, γιατί όχι. Δικαίωμα να κριτικάρουν εννοείται πως έχουν. Έκανα κάτι πολύ δύσκολο, μέσα σε ένα μήνα τα έμαθα όλα αυτά και βγήκα στη σκηνή. Είμαι περήφανη που έκανα κάτι τέτοιο.

Έκανα ένα σαρδάμ επειδή έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου και αγχώθηκα και τα έχασα. Αγχώνομαι και στρεσάρομαι πάρα πολύ εύκολα. Το απόσπασμα που έπαιξε, έπρεπε να το κόψουν. Σε άλλους το κόβουν και δεν βγαίνει στην τηλεόραση. Με είδαν σαν αδύναμο κρίκο και ήθελαν να πέσουν όλοι πάνω μου. Εγώ δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να απολογηθώ.

Επειδή είμαι νικήτρια του GNTM τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει. Λογικό. Πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι που τους αρέσει.

Έκλαψα μια φορά. Όλο αυτό που έχει γίνει με επηρέασε, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, ένιωσα πολύ θυμό που μου το έκαναν αυτό

Συνεχίζω το μόντελινγκ, αλλά θέλω και μια εναλλακτική.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Ειρήνη Καζαριάν: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο με τις «Κούκλες» και οι θεατές μπερδεύτηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;