Ανατροπή για την απεργία σε προαστιακό και τρένα
Δείτε τι αποφάσισε το δικαστήριο για την απεργία

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, στο οποίο και προσέφυγαν οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κανονικά θα κινηθούν τελικά τα τρένα και ο προαστιακός, αύριο Τρίτη 8 και μεθαύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.

Αναστέλλεται, λοιπόν, η απεργία και κανονικά θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια σε τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κρίθηκαν παράνομες με απόφαση του Δικαστηρίου .

Τι δηλώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ενημερώνει, σε ανακοίνωσή της, ότι προχωρά σε αναστολή των κινητοποιήσεων και δηλώνει τα εξής:

“Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου που προσέφυγαν οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των στάσεων εργασίας και της 24ωρης απεργίας που είχαν προκηρυχθεί για την ΤΡΙΤΗ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 αντίστοιχα, του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο. 

Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;