Έξοδος στην Αθήνα: 12 events που αξίζει να δεις (03/10 - 28/11)
Οι προτάσεις του Neolaia.gr για πάρτι, lives, θέατρο, σινεμά & εικαστικά δρώμενα!

Αθηναϊκά PARTIES 

✔5 years Diskotekken w/ Marvin & Guy @ Six dogs

Mε αφορμή τα πέντε χρόνια παρουσίας του στο αθηναϊκό clubbing, το δημοφιλές mobile party Diskotekken “σκάει” στο Six Dogs το Σάββατο 5 Οκτώβρη. Ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Χρήστος Αγγελόπουλος επιστρέφουν στο six d.o.g.s. και υποδέχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα το δίδυμο των Marvin & Guy.

Diskotekken (GR)

Το mobile party των Παναγιώτη Μένεγου & Χρήστου Αγγελόπουλου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 σερβίροντας “indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι και acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers”, όπως έλεγε το πρώτο δελτίο Τύπου που έστειλαν. Από τότε, τα indie anthems έγιναν λιγότερα, η house και η μεταλλαγμένη disco αυξήθηκαν γεωμετρικά και πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι, με σταθερή πάντα την αγάπη τους για τα σκοτεινά synths. Πολλά venues, καλεσμένοι όπως ο Scott Fraser, οι Optimo, o Richard Fearless, o Mondowski και o Timothy Fairplay και συνεργασίες με το Plissken και αρκετές δημιουργικές ομάδες της πόλης, κάπως έτσι πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου ανοίγουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και κλείνουν το clubnight με ένα επετειακό DJ set σχεδιασμένο ειδικά για την περίσταση.

Μarvin & Guy (IT)

Aυτό που ξεκίνησε σαν ένα remix project δύο φίλων στις αρχές της δεκαετίας έχει εξελιχθεί σε ένα φαινόμενο για τη dance κουλτούρα των 10s, με τους Alessandro Parlatore & Marcello Giordani να υπογράφουν το ένα μετά το άλλο indie dance αριστουργήματα για ετικέτες όπως η Life & Death, η Correspondant, η Permanent Vacation και η Hivern Discs μεταξύ άλλων, φέρνοντας σε αυτήν τη δεκαετία όλη την italo και cosmic disco κληρονομιά χρόνων της πατρίδας τους, βρίσκοντας γρήγορα τη θέση τους ως ένα από τα κορυφαία και πιο εκλεκτικά acts της Ιταλίας, καθώς με τις παραγωγές και τα DJ set τους γεφυρώνουν με έναν δικό τους πολύ προσωπικό τρόπο την italo disco και τη σύγχρονη techno.

Σάββατο 05/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 10 μ.μ. – 7 π.μ., εισ.: 6 ευρώ.

✔ Party like it’s 1999 @ Xorostasio club

Είναι της πάσης γνωστό ότι Χοροστάσιον και 90ς nostalgia πάνε μαζί, γι’ αυτό κι εμείς λέμε “ναι” στη μουσική του 1ου και 2ου ορόφου, γιατί αγαπάμε dance floors και και φυσικά τις καλές παρέες. Τα 2 πρώτα Σάββατα του Οκτωβρίου, λοιπόν, συνεχίζουμε να χορεύουμε στο Χοροστάσιον Club με τον Μιχαλάκη Τζάκσον και την Τσένη Φερλόπερ, να πίνουμε σφηνάκια, ακούγοντας Britney-προ κρίσης και να τραγουδάμε όλοι μαζί “μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια”!

Άλλη μια βραδιά χορευτικής guilty pop, 80s, 90s, 00s, disco μας περιμένει στα ψηλά πατώματα του Χοροστασίου! ✌?

Σάββατο 05/10, Xoροστάσιον, Σκουλενίου 2Β, 1ος + 2ος όροφος, Πλατεία Κλαυθμώνος, Κέντρο, 11 μ.μ. – 4 π.μ.

Liv-άρες

Music Escapades: Larry Gus @ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Γνωστός για τις γεμάτες ενέργεια συναυλίες του, οι οποίες συνδυάζουν φωνητικά με ηλεκτρονικούς ήχους, ο Larry Gus έρχεται το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ, στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades του ΚΠΙΣΝ.

Ο μουσικός Παναγιώτης Μελίδης δραστηριοποιείται στην εναλλακτική μουσική σκηνή ήδη από το 2006, όπου στράφηκε στη δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής μετά τη διάλυση του πανκ ντουέτου του Ginger. Η μουσική του “λάρυγγας” συνδυάζει ηχητικές κατασκευές με βάση μουσικά samples, στοιχεία ambient και μοντέρνας ψυχεδέλειας, ενώ στην επερχόμενη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσει την καινούρια του δουλειά, καθώς και μουσική από προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Σάββατο 05/10, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, 21:00, εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη 

✔ Χατζηφραγκέτα Live @ Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι θρυλικοί Χατζηφραγκέτα επανέρχονται σε μια full band σύνθεση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για να γεμίσουν τις Πέμπτες του Νοέμβρη μας.

Ο Πάνος Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Βασίλης Τσιγκρής και Γιώργος Χριστοδούλου επιστρέφουν με μια ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για να μας παρουσιάσουν, με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, παλιά και νέα του τραγούδια.

Πέμπτες, 7-14-21 & 28 Νοέμβρη, 22:00, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, είσοδος: 12 με μπύρα ή κρασί

✔ΓΙΑΝ ΒΑΝ @ Afrikana Jazz Bar

Κυριακές 20 & 27 Οκτωβρίου, 3 & 10 Νοεμβρίου

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του βινυλίου «Κακό Ποίημα» και την συνεργασία με τον Παύλο Παυλίδη, το κουαρτέτο του ΓΙΑΝ ΒΑΝ έρχεται για τέσσερις συνεχόμενες Κυριακές στον μοναδικό χώρο της ζωντανής jazz και ανεξάρτητης μουσικής σκηνής της Αθήνας, την Αφρικάνα.

Θα ακούσουμε το κατά βάση synthpop EP «Κακό Ποίημα» σε συνδυασμό με το παλαιότερο ρεπερτόριο, από το ομώνυμο άλμπουμ «ΓΙΑΝ ΒΑΝ» με την πειραγμένη λαïκοδημοτική κουλτούρα μέχρι τον χαρακτηριστικό προσωπικό τόνο στις μίνιμαλ διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια. Αυτός ο συνδυασμός, φτιάχνει ένα εντελώς νέο, πολυδιάστατο και ζωντανό ηχητικό σύμπαν που επιδιώκει να εμπλέξει ενεργά τους ακροατές.

Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει τα αναλογικά συνθεσάιζερ του Βαγγέλη Στεφανόπουλου, τις εμμονικές μπασο-γραμμές του Παρασκευά Κίτσου και το έντονα ρυθμικό στοιχείο του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, ισορροπώντας μεταξύ εσωστρέφειας και εξωστρέφειας. Ο Φώτης Σιώτας στο ηλεκτρικό βιολί ολοκληρώνει το κουαρτέτο έχοντας, παράλληλα, αναλάβει το τραγουδιστικό μέρος.

Το mini album «ΚΑΚΟ ΠΟΙΗΜΑ», το οποίο κυκλοφορεί σε βινύλιο σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία (μεταξύ των οποίων φυσικά και στο «Discos Afrikana»), αποτελείται από έξι πρωτότυπες συνθέσεις του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, τρεις σε στίχους του ίδιου και τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου.

Ο προσωπικός στίχος συνυπάρχει με τον «πολιτικό», η pop κουλτούρα με ένα κάποιο hip-hop, η χορευτική μουσική με το synth pop, το σκοτάδι με το φως -αν αυτό μπορεί να αποδοθεί ηχητικά.

20 και 27/10 & 3 και 10/11, 21:30, Afrikana Jazz Bar, Ιεροφάντων 13, Γκάζι, είσοδος: 5€.

Babo Koro live @ Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Babo Koro σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, η γιαγιά που χορεύει και τραγουδάει.

Και πώς θα μπορούσε αλλιώς, αφού πρόκειται για το συγκρότημα που συζητήθηκε όσο λίγα φέτος, χάρη στα εκρηκτικά τους live που ξεσηκώνουν και γιαγιάδες, αλλά και στα τραγούδια του πρώτου τους album “Σίσυφος”, που όχι απλώς ακούγεται, αλλά κυρίως… χορεύεται!

Πρόκειται για μια τρομερή παρέα μουσικών που έρχεται στις 18 Οκτωβρίου για να πιάσει τον χορό από ‘κει που τον άφησε τους προηγούμενους μήνες.

Οι Babo Koro είναι οι:

Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν) | Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή) | Δημήτρης Αναστασίου (βιολί) | Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή) | Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά) | Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο) | Σταμάτης Σταματάκης (κοντραμπάσο)

Τη βραδιά θα ανοίξει ο τραγουδοποιός Βασίλης Πετρίδης με τους Γκαϊλέ.

18/10, 21:30, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, Γενική είσοδος: 13€ (με μπύρα ή κρασί), Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975.

TOQUEL – «Business Live» @ PIRAEUS 117 ACADEMY

Μετά την sold out περιοδεία του «777» σε όλη την Ελλάδα, ο TOQUEL ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό grande finale στη σκηνή του Piraues 117 Academy το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Έχοντας κατακλύσει φέτος το καλοκαίρι τις ψηφιακές πλατφόρμες σημειώνοντας πάνω από 11.500.000 streams στο Spotify και 48.000.000 views στο YouTube, ο TOQUEL έρχεται στη σκηνή του Piraeus 117 Academy για ένα εκρηκτικό 2ωρο live με τραγούδια από τη 10χρονη πορεία του στη μουσική, από το «Κουράστηκα» μέχρι και το πρόσφατο mega hit «Business».

Σάββατο 02/11, PIRAEUS 117 ACADEMY, Πειραιώς 117, Αθήνα, Πρόσβαση: Στάση Μετρό Κεραμεικός, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, Τιμές Εισιτηρίων: Early Birds 8€, Γενική Είσοδος 10€, Ταμείο 12€.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμός μας για τη μεγάλη συναυλία του TOQUEL: 

Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του TOQUEL στο Piraeus 117 Academy!✌✌✌

Τέχνη & Πολιτισμός

✔To Μικρό Παρίσι των Αθηνών

21 Noεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2019

Θέμα της χρονιάς: «Cabarets du monde» – Καμπαρέ του κόσμου

Το σήμα κατατεθέν της Παρισινής νυχτερινής διασκέδασης από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για σπουδαίους δημιουργούς ζωγράφους, συνθέτες, ποιητές κ.α.. Η λαϊκής προέλευσης υψηλή αισθητική των μεγάλων θεαμάτων των Παρισινών καμπαρέ επηρέασε και επηρεάζει την ψυχαγωγία, την εξέλιξη και ποιότητα των θεαμάτων σε όλο τον κόσμο, περισσότερο από έναν αιώνα τώρα.

Για 7η χρονιά, θα λάβει χώρα μια ακόμα δεκαήμερη γιορτή τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολλά επιλεγμένα σημεία (θέατρα, μουσικά σκηνές-μπιστρό, γκαλερί, πλατείες, πεζόδρομοι, ωδεία, σχολεία, νεοκλασσικά-ιστορικά κτίρια, ξενοδοχεία και άλλοι εναλλακτικοί χώροι) από την πλατεία Ομονοίας μέχρι τους σταθμούς Λαρίσης & Πελοποννήσου, το Μεταξουργείο, τον Άγιο Παύλο και την πλατεία Βικτωρίας, όπου πολλοί δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα και αποτελούν εδώ και χρόνια σημεία συνάντησης του αθηναϊκού αστικού πολιτισμού, της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, των μεταναστών, των ταξιδιωτών και των επισκεπτών.

Το φεστιβάλ που μπολιάζει με πολιτισμό και τέχνη μια από τις πιο αδικημένες περιοχές της Αθήνας και δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες, συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και έχει την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα.

Πληροφορίες για την υποβολή προτάσεων

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες να στείλουν τις προτάσεις τους με e-mail στο info@mikroparisi.com

Στις προτάσεις να περιλαμβάνονται:

-σύντομη περιγραφή της πρότασης (έως 200 λέξεις)
-στοιχεία συντελεστών (στα ελληνικά και στα αγγλικά)
-σύντομο βιογραφικό σημείωμα καλλιτέχνη/ομάδας

Πληροφορίες για εθελοντική συμμετοχή

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στις ομάδες διαχείρισης και φωτογραφικής καταγραφής του φεστιβάλ παρακαλούνται να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο info@mikroparisi.com.

Κατά την προετοιμασία του φεστιβάλ, οι εθελοντές-διαχειριστές παρακολουθούν τα προγραμματισμένα σεμινάρια και αφού συμπληρώσουν τις απαιτούμενες ώρες παρακολούθησης και εθελοντικής συμμετοχής, παραλαμβάνουν αντίστοιχη βεβαίωση.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

✔Μανώλης Μπαμπούσης – How to repair a tear? 

Με τον αμφίσημο τίτλο How to repair a tear?, ο Μανώλης Μπαμπούσης παρουσιάζει την 5η ατομική του έκθεση με νέα έργα στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Τα θέματα που ο καλλιτέχνης διαπραγματεύεται στην έκθεσή του είναι πολλαπλά και πολυεδρικά: Ποια είναι η διαλεκτική ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το έργο του, το οποίο ελέγχεται από την αγορά και τους θεσμούς της τέχνης; Πώς θα επισκευάσει ένα δάκρυ ή μια ρωγμή;

Στο επίκεντρο της εγκατάστασής του, ο Μανώλης Μπαμπούσης τοποθετεί μια δημιουργική selfie και ένα τοτέμ ύψους 3.90 μέτρων, δομημένο από φωτογραφικά τρίποδα και δύο στρατιωτικά φορεία, σε μια ασταθή χορογραφία, σχολιάζοντας το εύρος της ευκρίνειας της φωτογραφικής διαδικασίας. Πρόκειται για επιτοίχια εγκατάσταση 10 μέτρων που ενσωματώνει σχέδια, φωτογραφίες, τυπώματα των γλυπτών του, αρχιτεκτονικά σχέδια και λόγο. Ένα ψηφιδωτό εικόνων, που παρότι λειτουργούν αυτόνομα, συνομιλούν με τον ποιητικό λόγο του εικαστικού, που παρουσιάζεται σε δύο βίντεο-προβολές.

3/10-9/11, Ιλεάνα Τούντα, Αρματολών & Κλεφτών 48, Λυκαβηττός, Τρίτη-Πέμπτη, 15:00-20:00, Τετάρτη-Παρασκευή. 12:00-20:00, Σάβ. 12:00-16:00, είσοδος: ελεύθερη

Θέατρο

✔Οι Λουόμενες

Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στη μικρή επαρχιακή λουτρόπολη με τις ιαματικές πηγές, ψυχή δεν κυκλοφορεί στον δρόμο. Όλοι ετοιμάζονται για την αλλαγή του χρόνου. Μόνο το Υδροθεραπευτήριο «ο Ασκληπιός»- ξεχασμένο κι απ’ τον Θεό ακόμα- παραμένει ανοιχτό. Μέσα βρίσκονται τρεις γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους. Καμιά τους δεν έχει θέμα υγείας. Έχουν, όμως, όλες κάτι να ξεπλύνουν.

Η Λύντια είναι η ιδιοκτήτρια του “Ασκληπιού”. Η Κάτια και η Μαρία λουόμενες. Όλες μαζί παρακολουθούν μια παράσταση όπερας από ένα μικρό κόκκινο τηλεορασάκι, τον “Αστακό”. Συζητούν για την Τραβιάτα και τη Μαντάμ Μπατερφλάι, για όλα τα δραματικά φινάλε που επιφυλάσσονται στις πρωταγωνίστριες. Οι ιστορίες αυτές σα να να μοιάζουν τώρα με τις δικές τους. Εκείνες, όμως, δεν είναι έτοιμες να τις βγάλουν στο φως. Ένα τραγούδι ακόμα θα τις ενώσει, θα δώσει φωνή στις σκέψεις τους. “Τώρα τι τρέμεις γιατί λυπάσαι/ Εγώ ευθύνες δεν σου ζητώ/ Αυτή η φωνή που τη φοβάσαι/ δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ”.

Ο χρόνος τώρα μετρά αντίστροφα, το νέο έτος πλησιάζει. Το νερό ιαματικό, τα καίει όλα και σαν σε γιορτή εξαγνισμού, οι τρεις γυναίκες στήνουν έναν χορό εκστατικό, με τα μυστικά τους ν’ αφρίζουν σαν πρωτοχρονιάτικη σαμπάνια.

Παίζουν: Κατερίνα Λάττα, Νικολίτσα Ντρίζη, Μαρία Πετεβή

Κείμενο και σκηνοθεσία: Κατερίνα Μαυρογεώργη

“Οι Λουόμενες”, Θέατρο Skrow, Αρχελάου 5, Παγκράτι, 21:00​, Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη & Κυριακή, Εισιτήρια: €13 Κανονικό, €10 Φοιτητικό, € 8 Ανέργων, ΑΜΕΑ, Διάρκεια: 70 λεπτά, Τηλ.: 210 7235 842

​Σινεμά

✔Joker

Η πολυσυζητημένη νέα εκδοχή του διασημότερου κακού στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, “Joker”, απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, κατοχυρώνοντας μία θέση στην οσκαρική κούρσα του 2020.

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ, τον οποίο ενσαρκώνει αριστουργηματικά ο Χοακίν Φίνιξ, αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα (γιατί ποιος αντιήρωας δεν έχει daddy issues;), ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Σενάριο: Τοντ Φίλιπς και Σκοτ Ρίβερ

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ και Τζος Πάις.

Η ταινία JOKER κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Για να δεις πού παίζεται η ταινία, κλίκαρε στον σύνδεσμο: https://www.athinorama.gr/cinema/movieplaces.aspx?id=10066078 

✔Έντμοντ: Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας (Edmond)

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Παρίσι του 19ου αιώνα, όπου ένας άσημος συγγραφέας, ο Εντμόν Ροστάν, έχει δύο χρόνια να πιάσει πένα στα χέρια του. Κάποια στιγμή προτείνει σε έναν μεγάλο ηθοποιό, έναν ρόλο σε μια ηρωική κωμωδία, για την οποία έχει μόνο έναν τίτλο: «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» και μόλις 3 εβδομάδες περιθώριο. Άραγε, θα τα καταφέρει;

Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μισαλίκ
Πρωταγωνιστούν: Τομάς Σολιβερές, Τομ Λεμπ, Ολιβιέ Γκουρμέ

Για να δεις πού παίζεται η ταινία, κλίκαρε στον σύνδεσμο: https://www.athinorama.gr/cinema/movieplaces.aspx?id=10066074

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
1'
34 - 42
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;