Το πρώτο τρέιλερ του
Η Harley Quinn επιστρέφει σε μία νέα ταινία και έχουμε το πρώτο επίσημο τρέιλερ!

Η Harley Quinn επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μέσα από τη δική της περιπέτεια. Αυτή τη φορά η γνωστή εχθρός του Batman αποφασίσει να αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Μίστερ Τζέι (Joker) και να πορευτεί μόνη της. Και εμείς θα την απολαύσουμε στην ταινία “Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)”, που έχει και πρώτο επίσημο τρέιλερ!

Μέσα από το τρέιλερ βλέπουμε μία πιο φεμινιστική πλευρά στις υπερηρωικές ταινίες για πρώτη φορά. Βλέπουμε μία Harley απελευθερωμένη από τα δεσμά του Joker και έτοιμη να γίνει η αντιήρωας που είναι στα κόμικς.

Επίσης, παίρνουμε μία μικρή ιδέα από τους νέους χαρακτήρες των κόμικς που θα μεταφερθούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ανάμεσά τους η Black Canary (Jurnee Smollet-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) και τον μεγάλο κακό Black Mask (Ewan McGregor).

Η ταινία θα ανήκει στη Harley και δε θέλουμε κάτι λιγότερο. Επίσης, η δράση φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Δες το τρέιλερ παρακάτω και πιστεύω ότι δε θα μπορείς να περιμένεις και εσύ μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου του 2020!

Δες επίσης: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας της Harley Quinn και πρέπει να το δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;