Κάτια Δανδουλάκη: Το τεράστιο ποσό που έπαιρνε για τη συμμετοχή της στη
Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε σε συνέντευξή της το ποσό που έπαιρνε για τη συμμετοχή της στη σειρά "Λάμψη"!

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες ηθοποιούς με συμμετοχή σε πολλές σειρές που έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση και σε αμέτρητο αριθμό θεατρικών παραστάσεων. Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV Έθνος” μιλάει για όλα και αποκαλύπτει την αμοιβή της για τη “Λάμψη”!

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα. Στη συνέντευξη αυτή μίλησε για πολλά. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο μεγάλο χρηματικό ποσό που έπαιρνε για τη συμμετοχή της στο σίριαλ του ΑΝΤ1, “Λάμψη”. Αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος μισθός ήταν προϋπόθεση, για να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν της προσφέρθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να παίξει στη σειρά, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε:

“Ναι, ένα τεράστιο ποσό. Πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ήταν το αποκορύφωμα.

Γιατί έγινε αυτό; “Η Κάτια θέλει τόσα για τον ρόλο, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές”. Εγώ δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα “ή αυτό ή τίποτα”. Διάλεξαν εμένα.

Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει “δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία. Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία”.

Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.”

Η κυρία Δανδουλάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες”.

Δες επίσης: Οι νέες ελληνικές σειρές που έχουμε ξεχωρίσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
2'
48 - 40
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;