Ακραίο! Φυγάς εντοπίστηκε μετά από 17 χρόνια με τη χρήση Drone!
Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό ενός φυγά στην Κίνα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Έχουμε ακούσει για μοναδικές ανακαλύψεις φυγάδων. Άλλες κινηματογραφικές, άλλες πιο απλές. Όμως, στην Κίνα η ανακάλυψη ενός φυγά έγινε με τη χρήση drones και, μπορούμε να πούμε, ότι μας θύμισε κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο άντρας αυτός υπήρξε φυγάς στην άγρια φύση της Νότιας Κίνα για περισσότερα από 17 χρόνια. Συνελήφθη από τις αρχές όταν τον εντόπισαν με τη βοήθεια Drone σε μια σπηλιά κοντά στην πόλη καταγωγής του.

Ο άντρας αυτός, που πλέον είναι 63 ετών, ονομάζεται Σονγνκ Λιάνγκ. Είχε δραπετεύσει από ένα στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας στην νοτιοδυτική Κίνα το 2002. Από τότε τα ίχνη του ήταν εξαφανισμένα. Όμως, η νέα τεχνολογία συνέβαλε στο να τον… ξετρυπώσουν!

Οι αρχές της Κίνας είχαν πληροφορίες πως ο 63χρονος φυγάς ήταν κάπου στην περιοχή από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Η έρευνα στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του ότι είναι δύσβατη. Αυτό τους οδήγησε στη χρήση ενός Drone για να καταφέρουν να ανακαλύψουν την κρυψώνα του. Τρεις ομάδες αστυνομικών επιστρατεύτηκαν και τελικά συνέλαβαν τον Σονγκ.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο που μετέδωσε την είδηση, ο 63χρονος φυγάς δυσκολεύτηκε πολύ να επικοινωνήσει με τις αρχές που τον συνέλαβαν. Αυτό τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στην απομόνωση χωρίς να έχει καμιά επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Η απομόνωση αυτή είναι και αυτό που εξηγεί τη δυσκολία στην ομιλία!

Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, ο Σονγκ που εντοπίστηκε από το Drone, είχε καταδικαστεί για trafficking γυναικών και ανηλίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τις κατηγορίες που του έχουν δοθεί.

Δες ακόμα: Επιτέλους μάθαμε γιατί κάποιοι ήχοι μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;