Digitized19: Tα workshops της φετινής διοργάνωσης που δεν πρέπει να χάσεις
Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για το κοινό του ψηφιακού σχεδιασμού και της δημιουργικότητας, Digitized19, επιστρέφει φέτος με καταπληκτικά workshops!

Το #DIGITIZED19 είναι το ετήσιο γεγονός που εδώ και χρόνια έχει αναγνωριστεί ως το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για το κοινό του ψηφιακού σχεδιασμού και της δημιουργικότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εδώ κι εννιά χρόνια, εκπρόσωποι της κοινότητας των ανθρώπων που ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ψηφιακής δημιουργίας συγκεντρώνονται στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού του χώρου, που φέρει το όνομα Digitized.

Η φετινή ένατη εκδοχή του Digitized19 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 8 με 10 Νοεμβρίου 2019 και θα περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και ομιλίες από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς σκηνής του Digital Design!

Η διοργάνωση αυτή θα φιλοξενηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης (Alba College, Found.ation, Bios), ενώ συγκεκριμένα το συνεδριακό της κομμάτι φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Pierce του American College of Greece (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

Το παρών εκεί θα δώσουν δημιουργοί από τα μεγαλύτερα γραφεία ψηφιακού σχεδιασμού και επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο (W+K Amsterdam, TribalWW, Monogrid, Reaktor, Dept, κ.α.) με σκοπό να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες και να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες εκείνους που σχετίζονται με τον σχεδιασμό του όλο και περισσότερο σημαντικού ψηφιακού μας περιβάλλοντος.

Το συνεδριακό τμήμα του Digitized θα ακολουθήσει σειρά εργαστηρίων με επικεφαλής σπουδαίους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς. Φέτος για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ένα εργαστήριο αφιερωμένο αποκλειστικά στους εφήβους. Φιλοδοξία του, η μύησή τους στις έννοιες και τις τεχνικές του design thinking.

Tα Workshops που δεν πρέπει να χάσεις την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου

Μια σειρά επτά εργαστηρίων θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου 2019 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με κεντρικό στόχο τη δημιουργία περιεχομένου που συνδυάζει θεωρία και πρακτική, προερχόμενη από εμπειρογνώμονες και ειδικούς της κοινότητας του ψηφιακού σχεδιασμού.

Τα workshops του συνεδρίου:

Micro – Interactions Using FramerX @ Athanasia Lykoudi

Practical User Experience @ Thanos Papavasileiou

Design Thinking for Teens @ Elena Avatangelou

Figma Design Workshop @ Blueground

Strategic Design Projects @ Kommigraphics

UxD Workshop @ Big Horror Athens

Μάθε περισσότερα για τα workshops του Digitized19 εδώ.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του Digitized θα βρείτε στο http://www.digitized.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;