Απαράδεκτοι: Επανέρχεται η θρυλική σειρά ως... θεατρικό έργο;
Οι "Απαράδεκτοι" αναβιώνουν στο θεατρικό σανίδι;

Και εκεί που καθόμασταν ανέμελοι και βλέπαμε τηλεόραση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μία σημαντική είδηση, που μας ενθουσίασε! Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της ότι η θρυλική σειρά “Απαράδεκτοι” θα επιστρέψει και θα γίνει θεατρικό έργο.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την είδηση πως η αγαπημένη σειρά, “Απαράδεκτοι”, θα αναβιώσουν στο θέατρο.

Όπως δήλωσε η ίδια, η θρυλική σειρά θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι σε κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Ενώ, οι Γιάννης Μπέζος και Σπύρος Παπαδόπουλος θα συμμετάσχουν στο θεατρικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν και σεναριογράφος της σειράς πέρα από πρωταγωνίστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά:

“Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου.

Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους.

Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες επίσης: Αφιέρωμα | 20 χρόνια Απαράδεκτοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;