Άγριες Μέλισσες: Η πρεμιέρα της νέας σειράς ενθουσίασε το Twitter
Οι "Άγριες Μέλισσες" έκαναν πρεμιέρα και το Twitter ενθουσιάστηκε!

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πρεμιέρα χθες το βράδυ στη συχνότητα του ANT1 και φαίνεται πως κατόρθωσαν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, τα σχόλια στο Twitter ήταν πολύ καλά.

Η σειρά εποχής πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων ετών και τα τρέιλερ είχαν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. Το ίδιο φαίνεται ότι έγινε και με το πρώτο επεισόδιο που συγκέντρωσε τηλεθέαση 27,8% στο γενικό σύνολο.

Η σειρά διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958 με πρωταγωνίστριες τρεις αδελφές. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους. Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση. Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Το σενάριο φαίνεται να κρύβει αρκετά μυστικά και το Twitter ήταν εκεί για να αποθεώσει τη σειρά. Πάμε να δούμε τα καλύτερα tweets για τις Άγριες Μέλισσες;

Οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 22:45. Δες και το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Οι νέες ελληνικές σειρές που έχουμε ξεχωρίσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;