Τι μπορεί να σου αποκαλύψει το σεξ για τη σχέση σου;
Κι όμως το σεξ μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σου και την κατάστασή της!

Το σεξ και γενικά η σεξουαλική ζωή σου μπορεί να σου δείξει πολλά πράγματα για τη σχέση σου. Είναι μικρά πραγματάκια που υποδηλώνει που δεν μπορείς να τα καταλάβεις κατευθείαν.

Αλλά, άμα τους δώσεις προσοχή θα βρεις διάφορα προβλήματα που έχετε μεταξύ σας και εκδηλώνονται μέσω του σεξ ή πόσο καλά είστε και το σεξ το επισφραγίζει!

Θέλεις να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Εάν είσαι άνετη μαζί του και αν τον εμπιστεύεσαι

Όλα αυτά φαίνονται μέσα από μία ευχάριστη και παιχνιδιάρικη σεξουαλική ζωή. Δε ντρέπεσαι πια για το σώμα σου και είσαι ανοιχτή στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα!

2. Η σχέση σου έχει γίνει ρουτίνα

Αν το σεξ είναι βαρετό και συνέχεια το ίδιο, σημαίνει ότι η σχέση σας έχει ρουτινιάσει και πρέπει να κάνεις κάτι αμέσως για να το αλλάξεις αυτό.

3. Δεν υπάρχει επικοινωνία

Αν το σεξ που κάνεις έχει ελαττωθεί, ή δεν υπάρχει καθόλου, τότε υπάρχουν άλλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Κάτι έχετε χάσει και, μάλλον, αυτό είναι η επικοινωνία!

4. Ο σύντροφός σου δε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Είναι λογικό στην αρχή της σεξουαλικής ζωής σου με ένα καινούριο άτομο να νιώθεις ανασφαλής και λίγο εγκρατείς, αλλά μετά από καιρό σχέσης αυτό δε θα έπρεπε να υπήρχε ούτε σαν σκέψη!

5. Θέλεις χώρο

Αυτό είναι λίγο πιο περίπλοκο. Το σεξ σας φέρνει κοντά και γενικά, συνήθως υπάρχει επαφή και με τα μάτια κατά τη διάρκεια του. Αν κλείνεις συνέχεια τα μάτια, τότε, μάλλον, θέλεις τον δικό σου χώρο και να πάρεις λίγο απόσταση!

6. Μπορεί να είστε καλύτερα ως φίλοι

Πολλές φορές ποθείς κάποιον τόσο πολύ και τελικά το σεξ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σκέφτηκες! Δεν υπάρχει καμία χημεία και είναι απλά… βαρετό! Μήπως, απλά να είστε φίλοι;

7. Τα πάτε μία χαρά

Αν το σεξ είναι καλό, τότε θα πρέπει να διώξεις κάθε μικρό συννεφάκι αμφιβολίας για τη σχέση σου. Είναι όλα μία χαρά και απλά σου αρέσει να βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου!

Δες επίσης: 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μία σχέση, κι όμως τα κάνεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;