MEGA: Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την απόκτηση του αρχείου του καναλιού
Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους πλειοδότες για την απόκτηση του αρχείου του MEGA.

Το MEGA ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της ιδιωτικής ελληνικής τηλεόρασης με σειρές που έχουν μείνει κλασσικές και στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας. Μετά το κλείσιμό του καναλιού η απορία όλων ήταν τι θα απογίνει αυτή η πλούσια βιβλιοθήκη σειρών!

Τελικά, η ειδική διαχειρίστρια της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δημοσιοποίησε σήμερα πρόσκληση προς τους υποψήφιους πλειοδότες για την πώληση του ενεργητικού του υπό ειδική διαχείριση Τ/Σ. Οι υποψήφιοι πλειοδότες καλούνται να υποβάλουν κλειστές δεσμευτικές προσφορές έως την 1/11/2019, κατόπιν αυτές θα ανοιχθούν ενώπιον συμβολαιογράφου και θα αναδειχθούν οι πλειοδότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε πως παρακολουθεί στενά τη διαδικασία πώλησης της ταινιοθήκης και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων του MEGA. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“η οποία θα πρέπει να γίνει με τη μέγιστη διαφάνεια ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο ικανοποιητικό τίμημα και να ικανοποιηθούν οι δίκαιες αξιώσεις των συναδέλφων μας εργαζομένων του καναλιού.

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η κατά προτεραιότητα ικανοποίηση των εργατικών απαιτήσεων των συναδέλφων (μισθοί, αποζημιώσεις) είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την επίτευξή του.”

Δες ακόμα: MEGA: Οριστικό τέλος – Οι στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;